ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به پایتخت سوریه

حمله جنگنده‌های صهیونیستی به پایتخت سوریه در پی حمله جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق و حومه آن، پدافند هوایی ارتش سوریه فعال شده و با موشک‌های متخاصم مقابله کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی بامداد دوشنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در آسمان دمشق،‌ پایتخت سوریه خبر دادند.

 

خبرگزاری «سانا» گزارش داد که پدافند هوایی ارتش سوریه در حال مقابله با اهداف متخاصم در آسمان دمشق و حومه آن است.

 

برخی منابع محلی نیز می‌گویند رژیم صهیونیستی در حال انجام حملات هوایی گسترده‌ای به پایتخت سوریه و اطراف آن است.

 

گزارش‌های دریافتی از سوریه حاکی از شروع موج دوم حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به دمشق و هدف قرار گرفتن مناطقی در جنوب آن است.

 

رسانه‌های عربی نیز از پرواز گسترده جنگنده‌های صهیونیستی بر فراز جولان اشغالی و دریاچه طبریا در شمال فلسطین اشغالی خبر می‌دهند.

 

دقایقی بعد منابع محلی خبر دادند که حداقل یک فروند موشک به هدفی در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی دمشق اصابت کرده است.

 

خبرگزاری سانا ساعتی بعد به نقل از یک مقام نظامی سوریه نوشت: «حوالی ساعت ۲۳:۴۵ دقیقه شامگاه یکشنبه ۲۸ می ۲۰۲۳، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه نقاطی در اطراف دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد. پدافند هوایی ما موشک‌های متجاوز را رهگیری و تعدادی از آنها را ساقط کرد و خسارت مادی محدودی نیز وارد شد».

 

پیش از این نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به اهدافی در فرودگاه بین‌المللی حلب و منطقه «السفیره» حمله کردند که بر اثر این حملات، باند فرودگاه به‌دلیل آسیب دیدن، غیرفعال شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار