بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

نخست وزیر هند در مراسم افتتاح ساختمان جدید پارلمان هند به خاک افتاد

نخست‌وزیر هند ساختمان جدید پارلمان کشورش را در ضمن اجرای برخی آیین‌های مذهبی هندو که یکی از آن‌ها به خاک افتادن در برابر گروهی از پیروان این مذهب بود افتتاح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نارندرا مودی، نخست وزیر هند، روز یکشنبه اقدام به افتتاح ساختمان جدید پارلمان این کشور در شهر دهلی نو همراه با اجرایی برخی آیین‌های مذهبی هندو کرد؛ ساختمانی که به عنوان یک مجتمع مدرن بخشی از برنامه بزرگ دولت ملی‌گرای هندوی مودی برای تغییر معماری متعلق به دوران استعمارگری بریتانیا در مرکز پایتخت هند است.

دولت هند این ساختمان را در ضمن اجرای یک برنامه تغییر و نوسازی قلب شهر دهلی نو بر مبنای سمبل ها، سنت‌ها و فرهنگ هندی و یک سال قبل از آنکه انتخابات پارلمانی هند برگزار شود افتتاح کرده است.

نخست وزیر هند قبل از افتتاح رسمی این ساختمان، برخی آیین‌های سنتی هندو را در یک مراسم در خارج از این مجتموع همراه با حضور وزیران ارشد کابینه به اجرا در آورد.

او در جریان این مراسم یک چراغ سنتی هندو را نیز در داخل پارلمان روشن کرد و همزمان با تشویق‌های بلند مهمانان، مقامات دولتی و قانونگذاران وارد ساختمان پارلمان هند شد، در حالی که بسیاری از این حضار شعار "مودی، مودی" سر می‌دادند.

او در سخنرانی در این افتتاحیه بیان کرد: "این مجتمع جدید سند و مدرکی از خودکفایی هند است. "

۲۰ حزب مخالف هندی این مراسم را تحریم و تاکید کردند، مودی با افتتاح این مجتمع جدید در حالی که باید آنجا توسط رئیس جمهور افتتاح می‌شد، پروتکل‌ها را نقض کرده است.

ساپریا سول، یک رهبر مخالفان دولت مودی در مصاحبه‌ای گفت: افتتاح این ساختمان جدید پارلمان بدون حضور اپوزیسیون به معنی این نیست که در این کشور دموکراسی وجود دارد. این یک واقعه ناکامل است.

در جریان این مراسم افتتاحیه یک مقام پارلمان هند پیام کتبی دروپادی مورمو، رئیس جمهور هند که در آن او از افتتاح این مجتمع توسط مودی استقبال کرده، قرائت کرد.

ساختمان قبلی پارلمان هند قرار است تبدیل به یک موزه شود. / ایسنا

ارسال نظر