جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

دعوت از گروه پارلمانی مصر و اردن برای سفر به ایران

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی خبرها درباره احتمال احیای روابط ایران و مصر گفت: توسعه روابط با همسایگان به عنوان یکی‌ از دستورکارهای اصلی دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی قرار دارد و این سیاست به درستی طی 2 سال گذشته توسط وزارت خارجه دنبال شده و مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز از این روند رضایت نسبی دارد.

 

وی با بیان اینکه "شاه‌کلید حل مشکل منطقه‌ای، روابط به هم پیچیده ایران و عربستان بود که این مسئله با درایت دولت حل و فصل شد" عنوان کرد: البته اختلافات ایران و عربستان در برخی از مسائل منطقه‌ای همچنان پابرجاست اما وجود اختلافات نباید منجر به بسته شدن مسیرهای دیپلماتیک میان دو کشور شود و همکاری‌ها میان ایران و عربستان برای کمک به کاهش تنش‌ها در جهان اسلام، جلوگیری از سوءاستفاده بیگانگان و رشد و توسعه کشورهای اسلامی در حوزه‌های مختلف که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب هم قرار داشته، باید تداوم داشته باشد.

 

گلرو با اشاره به دیدار اخیرش با رئیس دفتر حافظ منافع مصر در ایران گفت: ما در کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی تلاش کردیم تا در امتداد دیپلماسی رسمی جمهوری اسلامی، با کشورهایی که روابط دیپلماتیک‌ با آنها در سطح پایین‌تری قرار دارد، رایزنی‌های پارلمانی را دنبال کنیم. در همین راستا در هفته گذشته دیداری با سفرای مصر و اردن داشتم و از گروه پارلمانی این دو کشور دعوت کردم تا به تهران سفر کنند که امیدواریم هرچه زودتر این سفرها به انجام برسد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره آثار از سرگیری روابط ایران و مصر گفت: طبیعتاً این مسئله در حوزه‌های مختلف به ویژه امنیت و اقتصاد که می‌تواند پایه اصلی روابط دو کشور باشد، اثرگذار خواهد بود، به طوری که در حوزه امنیت تنش‌های منطقه‌ای را به حداقل رسانده و در حوزه اقتصادی نیز ظرفیت گردشگری، نفت و گاز، کشاورزی، پتروشیمی و صنایع خودروسازی را شکوفا خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ذکر این نکته مهم ضروری است که علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار