پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

دعوت از گروه پارلمانی مصر و اردن برای سفر به ایران

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی خبرها درباره احتمال احیای روابط ایران و مصر گفت: توسعه روابط با همسایگان به عنوان یکی‌ از دستورکارهای اصلی دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی قرار دارد و این سیاست به درستی طی 2 سال گذشته توسط وزارت خارجه دنبال شده و مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز از این روند رضایت نسبی دارد.

 

وی با بیان اینکه "شاه‌کلید حل مشکل منطقه‌ای، روابط به هم پیچیده ایران و عربستان بود که این مسئله با درایت دولت حل و فصل شد" عنوان کرد: البته اختلافات ایران و عربستان در برخی از مسائل منطقه‌ای همچنان پابرجاست اما وجود اختلافات نباید منجر به بسته شدن مسیرهای دیپلماتیک میان دو کشور شود و همکاری‌ها میان ایران و عربستان برای کمک به کاهش تنش‌ها در جهان اسلام، جلوگیری از سوءاستفاده بیگانگان و رشد و توسعه کشورهای اسلامی در حوزه‌های مختلف که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب هم قرار داشته، باید تداوم داشته باشد.

 

گلرو با اشاره به دیدار اخیرش با رئیس دفتر حافظ منافع مصر در ایران گفت: ما در کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی تلاش کردیم تا در امتداد دیپلماسی رسمی جمهوری اسلامی، با کشورهایی که روابط دیپلماتیک‌ با آنها در سطح پایین‌تری قرار دارد، رایزنی‌های پارلمانی را دنبال کنیم. در همین راستا در هفته گذشته دیداری با سفرای مصر و اردن داشتم و از گروه پارلمانی این دو کشور دعوت کردم تا به تهران سفر کنند که امیدواریم هرچه زودتر این سفرها به انجام برسد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره آثار از سرگیری روابط ایران و مصر گفت: طبیعتاً این مسئله در حوزه‌های مختلف به ویژه امنیت و اقتصاد که می‌تواند پایه اصلی روابط دو کشور باشد، اثرگذار خواهد بود، به طوری که در حوزه امنیت تنش‌های منطقه‌ای را به حداقل رسانده و در حوزه اقتصادی نیز ظرفیت گردشگری، نفت و گاز، کشاورزی، پتروشیمی و صنایع خودروسازی را شکوفا خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ذکر این نکته مهم ضروری است که علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است./ تسنیم

ارسال نظر