درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

دعوت از گروه پارلمانی مصر و اردن برای سفر به ایران

رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس گلرو رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی خبرها درباره احتمال احیای روابط ایران و مصر گفت: توسعه روابط با همسایگان به عنوان یکی‌ از دستورکارهای اصلی دولت سیزدهم در حوزه سیاست خارجی قرار دارد و این سیاست به درستی طی 2 سال گذشته توسط وزارت خارجه دنبال شده و مجلس و به ویژه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز از این روند رضایت نسبی دارد.

 

وی با بیان اینکه "شاه‌کلید حل مشکل منطقه‌ای، روابط به هم پیچیده ایران و عربستان بود که این مسئله با درایت دولت حل و فصل شد" عنوان کرد: البته اختلافات ایران و عربستان در برخی از مسائل منطقه‌ای همچنان پابرجاست اما وجود اختلافات نباید منجر به بسته شدن مسیرهای دیپلماتیک میان دو کشور شود و همکاری‌ها میان ایران و عربستان برای کمک به کاهش تنش‌ها در جهان اسلام، جلوگیری از سوءاستفاده بیگانگان و رشد و توسعه کشورهای اسلامی در حوزه‌های مختلف که همواره مورد تاکید رهبر انقلاب هم قرار داشته، باید تداوم داشته باشد.

 

گلرو با اشاره به دیدار اخیرش با رئیس دفتر حافظ منافع مصر در ایران گفت: ما در کمیته روابط خارجی کمیسیون امنیت ملی تلاش کردیم تا در امتداد دیپلماسی رسمی جمهوری اسلامی، با کشورهایی که روابط دیپلماتیک‌ با آنها در سطح پایین‌تری قرار دارد، رایزنی‌های پارلمانی را دنبال کنیم. در همین راستا در هفته گذشته دیداری با سفرای مصر و اردن داشتم و از گروه پارلمانی این دو کشور دعوت کردم تا به تهران سفر کنند که امیدواریم هرچه زودتر این سفرها به انجام برسد.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین درباره آثار از سرگیری روابط ایران و مصر گفت: طبیعتاً این مسئله در حوزه‌های مختلف به ویژه امنیت و اقتصاد که می‌تواند پایه اصلی روابط دو کشور باشد، اثرگذار خواهد بود، به طوری که در حوزه امنیت تنش‌های منطقه‌ای را به حداقل رسانده و در حوزه اقتصادی نیز ظرفیت گردشگری، نفت و گاز، کشاورزی، پتروشیمی و صنایع خودروسازی را شکوفا خواهد کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ذکر این نکته مهم ضروری است که علی‌رغم اینکه تعریف روابط ما با کشور مصر در سطح حافظ منافع است، هم‌اکنون دو طرف نمایندگان دیپلماتیک در سطح سفیر معرفی کرده‌اند و روابط خارجی ما با مصر به شکل مستقیم است./ تسنیم

ارسال نظر