وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل در مناطق عشایری

شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل در مناطق عشایری سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در زمینه شناسایی دانش‌آموزان عشایری بازمانده از تحصیل و همچنین نگه‌داشت و تحصیل آن‌ها اقدامات خوبی در دست انجام داریم گفت: نسخه متناسب سازی شده عشایریِ سامانه «شهید محمودوند» (ویژه شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل) را برای مناطق عشایری اجرا کردیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی تیرگیر درباره آخرین وضعیت جذب بازماندگان از تحصیل در مناطق کم‌برخوردار روستایی و عشایری توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: سامانه‌ای از سوی معاونت آموزش ابتدایی وزارتخانه تحت عنوان سامانه «شهید محمودوند» در راستای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل راه‌اندازی شده است.

وی افزود: براساس آخرین گزارشی که از سامانه گرفتم شناسایی بازماندگان از تحصیل، ۱۰۰ درصد صورت گرفته است.

سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه چه میزان از بازماندگان از تحصیلِ شناسایی شده، عشایری هستند؟ گفت: درباره جامعه عشایری باید گفت که، چون سامانه محمودوند براساس کدملی تعریف شده و وجه تمایز دانش‌آموز عشایری بودن و شهری یا روستایی بودنش، کدملی نیست، بلکه براساس موقعیت جغرافیایی است که در آن زیست می‌کند، ما نسخه متناسب سازی شده عشایریِ سامانه شهید محمودوند را برای مناطق عشایری اجرا کردیم.

تیرگیر ادامه داد: هم در زمینه شناسایی دانش‌آموزان عشایری بازمانده از تحصیل و هم در راستای نگه‌داشت و تحصیل آن‌ها اقدامات خوبی در دست انجام داریم.

وی با بیان اینکه میانگین بازماندگان یا تارکان تحصیل در مناطق عشایری به دلایل مختلف به نسبت دیگر اقشار جامعه بیشتر است، در توضیح این دلایل گفت: نبود زیرساخت‌های مناسب آموزشی، نبود نیروی انسانی قوی، نبود نیروی انسانی خانم، فرهنگ جامعه عشایری و تمایلی که برای کمک به خانواده خودشان دارند، همگی دست به دست هم داده‌اند تا بازماندگی از تحصیل در جامعه عشایری و روستایی از درصد و عدد بیشتری برخوردار باشد.

سرپرست دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: با این‌حال تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم که در راستای جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در مناطق عشایری گام‌های بلندی برداریم. / ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار