عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

لابی‌گری لندن برای انتخاب وزیر دفاع انگلیس بعنوان دبیرکل ناتو

یک روزنامه انگلیسی گزارش داد نخست‌وزیر این کشور در دیدار با رئیس جمهور آمریکا تلاش خواهد کرد تا برای انتخاب وزیر دفاع انگلیس به‌عنوان دبیرکل بعدی ناتو لابی کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «تلگراف» گزارش داد که «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس در سفر به آمریکا تلاش می‌کند «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را متقاعد سازد که از نامزدی «بن والاس» وزیر دفاع کابینه‌اش برای دبیرکلی ناتو حمایت کند.

 

سوناک پیش از این نیز موضوع انتصاب والاس به سمت دبیرکلی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) را در حاشیه نشست اخیر سران کشورهای گروه ۷ در ژاپن مطرح کرده بود.

 

تلگراف در ادامه این گزارش نوشت: «با این حال، نامزدی والاس برای پست دبیرکلی ناتو ممکن است مورد حمایت فرانسه و آلمان قرار نگیرد».

 

این روزنامه انگلیسی توضیح داد که تعدادی از کشورهای عضو ناتو ممکن است از نامزدی «مِته فردریکسن» نخست‌وزیر فعلی دانمارک به‌عنوان نخستین زن برای دبیرکلی ائتلاف نظامی ناتو حمایت کنند.

 

با این حال، منابع مطلع در ناتو گفته بودند اگر وزیر دفاع انگلیس نتواند بودجه نظامی این کشور را برای سال جاری میلادی افزایش دهد، آنگاه امیدی هم برای انتخاب‌شدن به‌عنوان دبیرکل بعدی این ائتلاف نظامی نباید داشته باشد.

 

پیش از این سخنگوی ناتو گفته بود که حضور استولتنبرگ در رأس این ائتلاف نظامی در مهر سال ۱۴۰۲ به پایان می‌رسد و او قصد ندارد بعد از ۹ سال، باز هم در سمت دبیرکل باقی بماند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده