هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

واکنش سرمربی سابق استقلال به بازی دربی در هفته چهارم

صمد مرفاوی با اشاره به تقابل استقلال و پرسپولیس در هفته چهارم لیگ برتر گفت: این تفاوتی ندارد که استقلال و پرسپولیس در کدام هفته با یکدیگر روبه‌رو شوند، چون هر دو تیم حرفه‌ای هستند و طبیعتاً وقتی وارد لیگ برتر می‌شوند از همان هفته اول باید شرایط خوبی داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رخورد این دو تیم در هفته چهارم هم یک اتفاق غیرعادی نیست و هدف آنها این است که در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر، دربی را با موفقیت پشت سر بگذارند.

 

وی با اشاره به شرایط فعلی استقلال و روند آماده‌سازی این تیم خاطر نشان کرد: نکته مثبت در مورد استقلال این است که تمرینات این تیم به موقع شروع شد و آنها با نظم و تمرکز خاصی روند آماده‌سازی را پشت سر گذاشته و بازی‌های دوستانه را هم انجام می‌دهند تا بازیکنان بیشتر با یکدیگر هماهنگ شده و کادرفنی هم به خواسته‌های تاکتیکی‌اش برسد. باید منتظر شروع لیگ باشیم و ببینیم استقلال از لحاظ فنی در چه سطحی قرار دارد و چه عملکردی خواهد داشت.

 

سرمربی سابق استقلال در ارتباط با این موضوع که سرمربی ایتالیایی آبی‌پوشان برخلاف وینفرد شفر اهل مصاحبه کردن نیست، تصریح کرد: اتفاقاً مصاحبه نکردن استراماچونی به استقلال آرامش می‌دهد. وقتی حرفی زده می‌شود طبیعتاً ممکن است حاشیه‌هایی به وجود بیاید، ولی تمرکز استراماچونی روی مسائل فنی است و همین حرف نزدن باعث شده تا حاشیه‌ها هم کمتر باشد. البته در این میان نقش مدیریت باشگاه هم بسیار مهم است و نباید برای تیم حاشیه درست کند. اگر در مدیریت هم آرامش وجود داشته باشد، همه چیز خوب جلو می‌رود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار