چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

ضربه‌ای که تخلف و جریمه رانندگی به اقتصاد خانواده می‌زند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت درباره تخلفات رانندگی و مدیریت اقتصاد خانواده نکاتی را مطرح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احسان مؤمنی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه تلویزیونی شهر امن به موضوع عدم تخلف و مدیریت اقتصادی خانواده‌ها پرداخت.

 

سرهنگ مؤمنی گفت: بدون تردید یکی از دغدغه‌های هر خانواده مدیریت اقتصادی آن خانواده است چراکه خانواده درآمد مشخصی دارد و سعی می‌کند مبلغی را هم پس ‌انداز کند.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: یک خانواده‌ای که مثلاً درآمد 15 میلیون تومانی دارد بر اساس این مبلغ، هزینه‌ها را از ابتدا تا انتهای ماه تنظیم کرده و برای پوشاک، خورد و خوراک و هزینه‌های تحصیل فرزندان و سرویس و اجاره و ... برنامه‌ریزی می‌کند.

 

سرهنگ مؤمنی افزود: در این صورت اگر یک اتفاقی رخ دهد نظم اقتصادی خانواده را بر هم زده و عقل معاش اینجا به کار می‌آید چرا که مدیریت اقتصاد خانواده مستقیم به عقل معاش باز می‌گردد.

 

وی گفت: باید بر اساس درآمد برنامه‌ریزی کرد و برای همه امورات زندگی حتی روحی و رفاهی هم باید این هزینه ها را در نظر گرفت و در نهایت این منجر به آسایش و آرامش خانواده می‌گردد.

 

وی افزود: اگر پدر این خانواده در روز چند تخلف رایجی را مانند صحبت با تلفن همراه، سرعت غیر مجاز، نبستن کمربند ایمنی و ورود به محدوده طرح ترافیک را انجام دهد و بعد از کارش هم برای خرید مقابل پاساژ و مغازه ها به صورت دوبل پارک کند با همین چند تخلف حساب کنید که در طول ماه به چه میزان می‌شود؛ مثلاً اگر این پدر روزی 500 هزار تومان به خاطر تخلفات مکرر جریمه شود و این مبلغ را در 26 روز کاری ماه ضرب کنیم خواهیم دید که چه مبلغی از اقتصاد خانواده کسر می‌شود.

 

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: حال یک پدر دیگر را در نظر بگیرید که تخلفات کمتری مانند صحبت با تلفن همراه انجام داده و محل کارش طوری است که در محل پارک ممنوع ایستاده و روزی 100 هزار تومان به خاطر این دو تخلف جریمه می‌شود که در ماه مبلغی نزدیک به 3 میلیون تومان جریمه می‌شود و این انصاف نیست که به خاطر این تخلفات از هزینه‌های خانواده کسر شود.

 

وی با طرح این پرسش که چرا باید در پی تخلفات این مبلغ از اقتصاد خانواده کسر شود، گفت: با این مبلغ افراد خانواده می‌توانند به مراکز فرهنگی و تفریحی رفته یا حتی دورهمی خانوادگی داشته و شاد باشند ولی این جرایم به هزینه‌های جاری خانواده تبدیل شده و پدر خانواده هست که باید فکری برای آن و عدم تخلف داشته باشد چراکه تخلف نکردن باعث می‌شود که مدیریت اقتصادی داشته و عقل معاش را به خوبی اجرایی کنیم./ فارس

ارسال نظر