گرایش بی‌سابقه صهیونیست‌ها به استفاده از داروهای ضد افسردگی و آرام‌بخش-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

گرایش بی‌سابقه صهیونیست‌ها به استفاده از داروهای ضد افسردگی و آرام‌بخش

نگرانی از آینده رژیم صهیونیستی مشکلات روانی در میان صهیونیست‌های ساکن فلسطین اشغالی به سطح بی‌سابقه‌ای تشدید کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۵ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر. رسانه‌های عبری زبان از افزایش سرسام آور استفاده از داروهای ضد افسردگی و آرام بخش در میان صهیونیست‌ها در سال‌های اخیر سخن می‌گویند.

 

شبکه عبری زبان‌ (ای 24 نیوز) در گزارشی در این رابطه نوشت: نگرانی از شرایط ژئو سیاسی متشنج اسرائیل و وحشت از آینده سیاسی و اقتصادی اسرائیل باعث افزایش مشکلات روانی در میان صهیونیست‌های ساکنان (فلسطین اشغالی) شده است.

 

کارشناسان همچنین به فشارهای بعد از شیوع کرونا و نیز نگرانی‌های روزمره هم به عنوان دیگر علل شکل‌گیری این شرایط روانی در میان صهیونیست‌ها اشاره می‌کنند.

 

براساس آمار منتشر شده در این رسانه عبری زبان، یک سوم اسرائیلی‌ها که اکثر آنها را هم زنان تشکیل می‌دهند از حملات مزمن و مستمر عصبی و استرس رنج می‌برند، در حالی که به گفته کارشناسان این امر بطور حتم آمار و ارقام باید از این هم بالاتر باشد.

 

در ادامه گزارش آمده است: در سال 2022 حدود 7.5 درصد از صهیونیست‌های ساکن (فلسطین اشغالی) از داروهای ضد افسردگی و آرام بخش استفاده می‌کردند، این در حالی است که این رقم در سال 2016 فقط 5 درصد بود تا طی شش سال حجم استفاده از این داروها 50 درصد افزایش پیدا کند.

 

ادگار کوهن یکی از روانشناسان صهیونیست در گفتگو با‌ ای 24 تاکید کرد: افزایش آمار افراد دارای مشکلات روانی در اسرائیل به عوامل مختلفی مرتبط است که مهم‌‌ترین آنها طرح پرسش‌‌هایی در مورد امکان ادامه زندگی در اسرائیل است که نه تنها ذهن مهاجران جدید بلکه حتی برای کسانی که سال‌های متمادی در اینجا زندگی می‌کنند، هم به یک نگرانی فکری تبدیل شده است و امروز برای همه اسرائیلی‌ها نگرانی از مشکلات اقتصادی و بی‌ثباتی سیاسی به یک امر استرس زا تبدیل شده است.

 

منابع بیمارستانی هم فاش کردند، 50 درصد از کسانی که طی سال گذشته به اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه و اعلام کردند دچار حمله قلبی شده‌اند، در واقع دچار حمله عصبی شدید، شده بودند./ تسنیم

ارسال نظر