دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

القسام نحوه رویارویی آتی با اسرائیل را بیان کرد

عضو شورای نظامی کل گردان‌های عزالدین القسام اعلام کرد که هر رویارویی آتی با اشغالگر اسرائیلی با تصمیم جمعی اتاق عملیات مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۳ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایمن نوفل، عضو شورای نظامی کل گردان‌های عزالدین القسام و فرمانده روابط نظامی در این گردان‌ها در مصاحبه با الجزیره گفت، هر رویارویی آتی با اشغالگر اسرائیلی با تصمیم جمعی و سنجیده شده از سوی اتاق عملیات مشترک گروه‌های مقاومت فلسطین خواهد بود.

النوفل گفت، فرماندهی اتاق مشترک طی سال‌های اخیر نظارت طرحی را برای ادغام بیش از ۴۰ گروه نظامی در نوار غزه از طریق یک توافق داخلی برعهده داشت تا تبدیل به ۱۰ شاخه نظامی به نمایندگی از گروه‌های فلسطینی شوند همچنین برای تکمیل الحاق و یکپارچه کردن سه گروه نظامی باقی مانده تلاش می‌کند.

وی تاکید کرد که اتاق مشترک، طرح اسرائیل برای آنکه فقط طی نبرد اخیر در نوار غزه با جنبش جهاد اسلامی بجنگد، ناکام کرد و و فرماندهی اتاق مشترک با رایزنی با فرماندهی سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد زمان پاسخ را طولانی کرد و جریان رویارویی را به صورت آرام تحت کنترل داشت و اشغالگر را در تنگنای سیاسی و میدانی قرار داد.

النوفل خاطرنشان کرد که فرماندهی اتاق مشترک اهمیت تقویت و فعال کردن فعالیت‌ها در تمامی میدان‌ها به ویژه در قدس و کرانه باختری و داخل اراضی اشغالی را به عنوان میدان‌های چسبیده به اسرائیل درک کرد و اینکه این میدان‌ها می‌تواند برای بازدارندگی اسرائیل، تمام منطقه را شعله‌ور کند و تلفاتی به اسرائیل وارد کند.

وی عنوان داشت که اتاق مشترک نمونه عملی و کارآمدی از وحدت محور مقاومت است و ما آماده توسعه این نمونه الهام بخش هستیم تا چارچوب جامعی برای تمامی گروه‌های مقاومت در تمامی میدان‌ها و جبهه‌های رویارویی با دشمن ایجاد شود.

النوفل درخصوص تاسیس اتاق مشترک گفت: اتاق مشترک به صورت کنونی و نهائی آن در سال ۲۰۱۸ در هنگام آغاز راهپیمایی‌های بازگشت در نوار غزه ایجاد شد و در آن هنگام نیاز به ایجاد یک نهاد هماهنگی میان گروه‌ها جهت توافق بر سر مکانیزم‌های رویارویی و مدیریت نبرد نظامی با دشمن احساس شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر