پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

گشت‌زنی مستمر جنگنده‌ها و ناوهای چینی در اطراف تایوان

گشت‌زنی مستمر جنگنده‌ها و ناوهای چینی در اطراف تایوان در ادامه تنش‌ها بین پکن و تایوان، هفت جنگنده و چهار ناو چینی در 24 ساعت گذشته اطراف تایوان گشت‌زنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۴۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع تایوان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که در بازه زمانی ۰۶:۰۰ صبح روز گذشته (چهارشنبه) تا ۰۶:۰۰ صبح امروز (پنجشنبه)، هفت هواپیمای نظامی و چهار ناو چینی را در اطراف تایوان رهگیری کرده است.

 

در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان تایوان و چین در پی اقدامات تحریک‌آمیز برخی کشورهای غربی از جمله ایالات متحده آمریکا در ترغیب جزیره تایوان به تقابل با چین، تقریباً در بیش از یک هفته گذشته، جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی چین در اطراف تایوان گشت‌زنی کرده‌اند.

 

وبگاه «تایوان نیوز» در این خصوص گزارش کرد، وزارت دفاع تایوان گزارش کرده است که مقام‌های دفاعی تایپه، در واکنش به گشت‌زنی جنگنده‌ها و کشتی‌های جنگی چین،جنگنده‌ها و ناوهای خود را به منطقه اعزام کرد و از موشک‌های زمینی برای نظارت بر فعالیت ارتش آزادیبخش خلق چین استفاده کرد.

 

بر اساس این گزارش، هیچ یک از این جنگنده‌ها در جریان گشت‌زنی از خط میانی تنگه تایوان عبور نکردند. تاکنون در ماه فعلی میلادی (ژوئن)، پکن، ۱۶۴هواپیمای نظامی و ۶۵ کشتی جنگی را به اطراف تایوان فرستاده است.

 

تایوان بخشی از چین محسوب می‌شود که ادعا‌های جدایی‌طلبانه دارد؛ ادعا‌هایی که کشور‌های جهان و سازمان ملل متحد به‌رسمیت نمی‌شناسند. پکن همواره با هرگونه تماس بین نمایندگان تایوانی و مقامات غربی به ویژه مسئولان عالی‌رتبه سیاسی یا نظامی از کشور‌هایی که پکن با آن‌ها روابط دیپلماتیک دارد، مخالف بوده و می‌گوید این سفرها، اصل چین واحد را نقض می‌کند و سیگنال‌های نادرستی به نیرو‌های جدایی‌طلب تایوان ارسال می‌کند.

 

با این‌حال، علی‌رغم هشدارهای پی در پی پکن، برخی کشورهای غربی از جمله ایالات متحده با برگزاری نشست‌هایی با مقام‌های تایوانی و همچنین ارسال تجهیزات به این جزیره، تایوان را تحریک به پیشبرد اهداف جدایی‌طلبانه می‌کند و بارها چین در واکنش به این اقدامات رزمایش‌های بزرگی را اطراف تایوان برگزار کرده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار