تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی وندی شرمن: برنامه هسته‌ای ایران نابودشدنی نیست مقام آمریکایی: بسته تحریمی سنگینی علیه روسیه تدوین شده است طالبان مدعی کشته شدن رابط داعش و جبهه پنجشیر در بدخشان شد ارتش یمن: تل‌آویو و بن‌گوریون را هدف قرار دادیم عربستان ورود کودکان را به حج ممنوع کرد پزشکیان عازم عمان شد بقایی در گفتگو با سی‌ان‌ان: ایران از غنی‌سازی چشم‌پوشی نمی‌کند تیراندازی در فیلادلفیا ۱۱ کشته و زخمی برجا گذاشت توافق مهم کُرد‌ها با دولت الجولانی درباره اردوگاه الهول

رویترز: تشدید فشار به ایران، از اهداف سفر بولتون به لندن است

خبرگزاری «رویترز» نوشته است که انتظار می‌رود «جان بولتون» در سفر به لندن از انگلیسی‌ها بخواهد در قبال ایران و چین موضعی سخت‌گیرانه‌تر اتخاذ کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۲۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 11
کد خبر: ۱۹۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر ، خبرگزاری «رویترز» روز یکشنبه نوشته است که تشدید فشار بر ایران از جمله اهداف «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید به لندن است.

 

بر اساس این گزارش، انتظار می‌رود بولتون در سفرش به انگلیس که تا روز سه‌شنبه ادامه می‌یابد، به مقام‌های لندن توصیه کند که سیاست خود در قبال ایران را بیش از پیش با واشنگتن همسو کنند.

 

هرچند انگلیس اعلام کرده که از توافق هسته‌ای با ایران حمایت می‌کند، اما این کشور دو ماه پیش یک نفتکش حامل نفت ایران را به بهانه ممانعت از نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف کرد. لندن هفته گذشته هم اعلام کرد که به ائتلاف دریایی واشنگتن در تنگه هرمز می‌پیوندد.

 

رویترز نوشته است: «یک مقام ارشد دولت [دونالد] ترامپ گفت استدلال بولتون در دیدار با بریتانیایی‌ها این خواهد بود که اگر لندن برجام را مرده اعلام کند، به تشدید فشار به ایران کمک خواهد کرد، اما بعید است که به این زودی‌ها چنین تصمیمی [از سوی انگلیس] اتخاذ شود.»

 

بنا بر این گزارش، فشار به انگلیس برای محدود کردن حضور شرکت‌های چینی از جمله «هوآوی» در زیرساخت‌های ارتباطی انگلیس و رایزنی در مورد برنامه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، از دیگر اهداف سفر بولتون به لندن است. انگلیس قرار است کمتر از سه ماه دیگر از اتحادیه اروپا خارج شود و به نوشته رویترز، انتظار می‌رود لندن پس از ترک اتحادیه بیش از پیش به واشنگتن متکی شود.

منبع : فارس

ارسال نظر