خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

نقش صنعت هسته‌ای در آفت‌زدایی و ضدعفونی محصولات کشاورزی

نقش صنعت هسته‌ای در آفت‌زدایی و ضدعفونی محصولات کشاورزی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: یکی از ثمرات صنعت هسته‌ای کشور ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی با اشعه گاما در مراکزی است که توسط سازمان انرژی اتمی راه‌اندازی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، صنعت هسته‌ای از صنایعی است که کاربردهای بسیاری در حوزه های مختلف از جمله پزشکی و درمان بیماران، تولید برق، دامپزشکی و دام پروری، مدیریت آب، محیط زیست، صنایع غذایی و کشاورزی و ... دارد.

 

حجت الاسلام محمد سبزی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی  درباره نقش صنعت هسته ای در حوزه کشاورزی گفت: یکی از دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور برای بخش کشاورزی، ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی به کشور‌های دیگر با اشعه گاما است.

 

وی افزود: پیش از این پسته ما به کشورهای دیگر صادر می‌شد و به دلیل داشتن سم آفلاتوکسین عودت داده می‌شد، اما با ضدعفونی و آفت‌زدایی این محصولات کشاورزی با اشعه گاما، امروز دیگر محصولات کشاورزی ما که به کشورهای دیگر صادر می‌شوند عودت داده نمی‌شود.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: امروز سازمان انرژی اتمی ۱۲ مرکز را برای ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی راه‌اندازی کرده که تعداد این مراکز در حال افزایش است.

 

سبزی خاطرنشان کرد: علاوه بر حوزه کشاورزی، ما در حوزه تامین سوخت هسته‌ای نیز به خودکفایی رسیده‌ایم و قادر به تامین نیازهای خود و حتی تامین نیاز دیگر کشورها نیز هستیم.

 

وی افزود: در حوزه پزشکی نیز ما شاهد تولید رادیوداروها به میزان تامین نیاز داخلی هستیم. این پتانسیل نیز در این حوزه وجود دارد که با توسعه پزشکی هسته‌ای، ما بتوانیم درآمدهایی را از طریق توریست درمان کسب کنیم.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: با توجه به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در حوزه صنعت هسته‌ای کشور، امروز ما باید صادرات دستاوردهای هسته‌ای را در دستور کار خود داشته باشیم. با صادرات دستاوردهای صنعت هسته‌ای همچون آب سنگین، سوخت هسته‌ای، برق هسته‌ای و... برای کشور ارزآوری داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار