افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند

نقش صنعت هسته‌ای در آفت‌زدایی و ضدعفونی محصولات کشاورزی

نقش صنعت هسته‌ای در آفت‌زدایی و ضدعفونی محصولات کشاورزی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: یکی از ثمرات صنعت هسته‌ای کشور ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی با اشعه گاما در مراکزی است که توسط سازمان انرژی اتمی راه‌اندازی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، صنعت هسته‌ای از صنایعی است که کاربردهای بسیاری در حوزه های مختلف از جمله پزشکی و درمان بیماران، تولید برق، دامپزشکی و دام پروری، مدیریت آب، محیط زیست، صنایع غذایی و کشاورزی و ... دارد.

 

حجت الاسلام محمد سبزی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی  درباره نقش صنعت هسته ای در حوزه کشاورزی گفت: یکی از دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور برای بخش کشاورزی، ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی به کشور‌های دیگر با اشعه گاما است.

 

وی افزود: پیش از این پسته ما به کشورهای دیگر صادر می‌شد و به دلیل داشتن سم آفلاتوکسین عودت داده می‌شد، اما با ضدعفونی و آفت‌زدایی این محصولات کشاورزی با اشعه گاما، امروز دیگر محصولات کشاورزی ما که به کشورهای دیگر صادر می‌شوند عودت داده نمی‌شود.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: امروز سازمان انرژی اتمی ۱۲ مرکز را برای ضدعفونی محصولات کشاورزی صادراتی راه‌اندازی کرده که تعداد این مراکز در حال افزایش است.

 

سبزی خاطرنشان کرد: علاوه بر حوزه کشاورزی، ما در حوزه تامین سوخت هسته‌ای نیز به خودکفایی رسیده‌ایم و قادر به تامین نیازهای خود و حتی تامین نیاز دیگر کشورها نیز هستیم.

 

وی افزود: در حوزه پزشکی نیز ما شاهد تولید رادیوداروها به میزان تامین نیاز داخلی هستیم. این پتانسیل نیز در این حوزه وجود دارد که با توسعه پزشکی هسته‌ای، ما بتوانیم درآمدهایی را از طریق توریست درمان کسب کنیم.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: با توجه به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در حوزه صنعت هسته‌ای کشور، امروز ما باید صادرات دستاوردهای هسته‌ای را در دستور کار خود داشته باشیم. با صادرات دستاوردهای صنعت هسته‌ای همچون آب سنگین، سوخت هسته‌ای، برق هسته‌ای و... برای کشور ارزآوری داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده