نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

درخواست زلنسکی از بایدن برای دریافت تسلیحات دوربُرد

درخواست زلنسکی از بایدن برای دریافت تسلیحات دوربُرد رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه از گفت‌وگوی تلفنی خود با رئیس جمهور آمریکا خبر داد و گفت که با وی درباره دریافت تسلیحات دوربُرد گفت‌وگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین شامگاه یکشنبه اعلام کرد که تلفنی با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت‌وگو کرده است.

 

بر اساس اعلام زلنسکی، وی با بایدن درباره تحولات اخیر روسیه و روند درگیری‌ها در این کشور گفت‌وگو کرده است.

 

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد که با بایدن درباره توسعه همکاری نظامی با تمرکز بر تسلیحات دوربُرد گفت‌وگو کرده است.

 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز روز پنجشنبه مدعی شده بود که نیرو‌های روسی به دنبال انجام عملیات تروریستی در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا هستند.

 

این در حالی است که «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه اظهارات «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین درباره تهدید هسته‌ای که آنها مدعی هستند از روسیه سرچشمه می‌گیرد را بی ارزش خواند و تاکید کرد که اظهارات آنها ارزش پاسخ دادن ندارد.

 

هفته گذشته «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس اعلام کرد که کشورش در حال دریافت اولین سری از بمب‌های تاکتیکی روسیه است. پوتین از زمستان گذشته اعلام کرده بود که قصد دارند به درخواست مینسک و در پاسخ به تهدید اوکراین علیه بلاروس بخشی از این سلاحها را در خاک بلاروس مستقر کنند.

 

علیرغم اظهارات بایدن، ایالات متحده گفته که قصد ندارد موضع خود در قبال سلاح های هسته‌ای تاکتیکی را در واکنش به استقرار این سلاح‌ها تغییر دهد و تاکید کرده فعلا هیچ نشانه‌ای مبنی بر آماده شدن روسیه برای استفاده از سلاح هسته‌ای ندیده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار