وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند-راهبرد معاصر
فیلم |سفیر ایران در لبنان: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد با انفجار پبجر‌ها کمر حزب‌الله را می‌شکند ناگفته‌های وکیلی که خانواده‌اش را در ولنجک قتل عام کرد  تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی ببینید | لحظه اعدام علی سلامت متجاوز به ۲۰۰ زن ببینید | خواب عمیق نخست وزیر در جریان رای گیری کابینه! اطلاعیه پلیس درباره جنایت خانوادگی ولنجک | دختر وکیل قاتل از مهلکه جان سالم به در برد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه قیمت نفت سنگین ایران افزایش یافت جاده چالوس به‌طور کامل بسته می‌شود واکنش نشریه مشهور ایتالیایی به عملکرد مهاجم ایرانی اینترمیلان؛ چه بلایی سر طارمی آمده؟ تمرین اختصاصی موسیمانه برای ۱۲ بازیکن استقلال بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات

وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند

برای اولین بار، دانشمندان زیرشاخه جدیدی از افسردگی را شناسایی کرده‌اند که شامل اختلالات شناختی بارزتر است و از این طریق تشخیص و درمان بیماری‌ها تسهیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دانشگاه استنفورد از بررسی‌ها، آزمایش‌های مبتنی بر مصرف دارو و اسناد تصویربرداری از مغز برای ترسیم اختلالات شناختی استفاده کردند که با رفتار‌هایی مانند دشواری در برنامه‌ریزی برای آینده، عدم کنترل خود، تمرکز ضعیف و سایر مسائل مربوط به عملکرد اجرایی مشخص می‌شود.

 

مشکلات مربوط به عملکرد اجرایی از مدتی قبل به عنوان عامل اساسی تشدید اختلال افسردگی شناخته شده است و دانشمندان استدلال می‌کنند که برای ۲۷ درصد از مبتلایان، این مسئله غالب است و اکثر دارو‌های فعلی این مشکل را حل نمی‌کنند. حدود پنج میلیون نفر تنها در ایالات متحده مبتلا به افسردگی هستند.

 

لین ویلیامز، نویسنده ارشد و استاد روانپزشکی و علوم رفتاری، می‌گوید: «افسردگی در افراد مختلف به روش‌های متفاوتی بروز می‌کند، اما یافتن اشتراک‌ها – مانند نمونه‌های مشابه عملکرد مغز – به متخصصان پزشکی کمک می‌کند تا با شخصی کردن مراقبت‌ها، به طور مؤثری شرکت‌کنندگان را درمان کنند.»

 

برای تکمیل این مطالعه، به ۱۰۰۸ بزرگسال مبتلا به اختلال افسردگی اساسی که دارو مصرف نمی‌کردند، یکی از سه داروی ضد افسردگی رایج داده شد - اسیتالوپرام (معروف به Lexapro) و سرترالین (Zoloft) که روی سروتونین اثر می‌کند و ونلافاکسین-XR (Effexor) که روی سروتونین و نوراپی نفرین اثر می‌کند.. در پایان هشت هفته، ۷۱۲ شرکت کننده مطالعه را تکمیل کردند. همچنین اطلاعات ام آر آی این افراد هم بررسی شد.

 

دکتر لورا هک، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری، گفت: «این مطالعه بسیار مهم است، زیرا روانپزشکان ابزار‌های اندازه گیری کمی برای تشخیص افسردگی و کمک به تصمیم گیری در مورد درمان دارند و بیشتر به مشاهدات و گزارش‌های شخصی تکیه می‌کنند. تصویربرداری در حین انجام وظایف شناختی در مطالعات درمان افسردگی نسبتاً جدید است.»

 

از این رو، محققان امیدوارند بتوان آزمایش‌هایی را برای تشخیص این اختلال و تغییر درمان به منظور تطابق بیشتر با این زیرگروه اختلال افسردگی اساسی ایجاد کرد.

 

پژوهشگران امیدوارند با استفاده از درمان‌های مختلف مانند تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) و درمان رفتاری شناختی (CBT) و همچنین سایر دارو‌ها مانند گوانفاسین که معمولاً برای درمان نقص توجه به کار می‌رود، مطالعات بیشتری بر روی افراد مبتلا به افسردگی انجام دهند و رویداد‌هایی مانند خودکشی را کاهش دهند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار