وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد ویتامین دی به درمان دیابت کمک می‌کند؟ پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم صعود پرسپولیس به یک هشتم در غیاب ۶ ستاره اصلی | کُت تن لوکاس ژوائو است قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند

برای اولین بار، دانشمندان زیرشاخه جدیدی از افسردگی را شناسایی کرده‌اند که شامل اختلالات شناختی بارزتر است و از این طریق تشخیص و درمان بیماری‌ها تسهیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دانشگاه استنفورد از بررسی‌ها، آزمایش‌های مبتنی بر مصرف دارو و اسناد تصویربرداری از مغز برای ترسیم اختلالات شناختی استفاده کردند که با رفتار‌هایی مانند دشواری در برنامه‌ریزی برای آینده، عدم کنترل خود، تمرکز ضعیف و سایر مسائل مربوط به عملکرد اجرایی مشخص می‌شود.

 

مشکلات مربوط به عملکرد اجرایی از مدتی قبل به عنوان عامل اساسی تشدید اختلال افسردگی شناخته شده است و دانشمندان استدلال می‌کنند که برای ۲۷ درصد از مبتلایان، این مسئله غالب است و اکثر دارو‌های فعلی این مشکل را حل نمی‌کنند. حدود پنج میلیون نفر تنها در ایالات متحده مبتلا به افسردگی هستند.

 

لین ویلیامز، نویسنده ارشد و استاد روانپزشکی و علوم رفتاری، می‌گوید: «افسردگی در افراد مختلف به روش‌های متفاوتی بروز می‌کند، اما یافتن اشتراک‌ها – مانند نمونه‌های مشابه عملکرد مغز – به متخصصان پزشکی کمک می‌کند تا با شخصی کردن مراقبت‌ها، به طور مؤثری شرکت‌کنندگان را درمان کنند.»

 

برای تکمیل این مطالعه، به ۱۰۰۸ بزرگسال مبتلا به اختلال افسردگی اساسی که دارو مصرف نمی‌کردند، یکی از سه داروی ضد افسردگی رایج داده شد - اسیتالوپرام (معروف به Lexapro) و سرترالین (Zoloft) که روی سروتونین اثر می‌کند و ونلافاکسین-XR (Effexor) که روی سروتونین و نوراپی نفرین اثر می‌کند.. در پایان هشت هفته، ۷۱۲ شرکت کننده مطالعه را تکمیل کردند. همچنین اطلاعات ام آر آی این افراد هم بررسی شد.

 

دکتر لورا هک، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری، گفت: «این مطالعه بسیار مهم است، زیرا روانپزشکان ابزار‌های اندازه گیری کمی برای تشخیص افسردگی و کمک به تصمیم گیری در مورد درمان دارند و بیشتر به مشاهدات و گزارش‌های شخصی تکیه می‌کنند. تصویربرداری در حین انجام وظایف شناختی در مطالعات درمان افسردگی نسبتاً جدید است.»

 

از این رو، محققان امیدوارند بتوان آزمایش‌هایی را برای تشخیص این اختلال و تغییر درمان به منظور تطابق بیشتر با این زیرگروه اختلال افسردگی اساسی ایجاد کرد.

 

پژوهشگران امیدوارند با استفاده از درمان‌های مختلف مانند تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) و درمان رفتاری شناختی (CBT) و همچنین سایر دارو‌ها مانند گوانفاسین که معمولاً برای درمان نقص توجه به کار می‌رود، مطالعات بیشتری بر روی افراد مبتلا به افسردگی انجام دهند و رویداد‌هایی مانند خودکشی را کاهش دهند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار