زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک هشدار جدی در مجلس: کاهش ۲۰۰ درصدی قدرت خرید مردم در ۵ سال وزیر کشور: مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت نکنند با قطعی مواجه می‌شوند وزیر اطلاعات در کمیسیون امور داخلی؛ بررسی اقدامات اطلاعاتی و امنیتی بعد از جنگ ۱۲ روزه حمایت ۱۲۰۰ نفری علما و ریش سفیدان شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از سپاه علم الهدی: دولت به تنهایی مسئول حل همه مشکلات نیست معتمدیان: پایتخت نباید با شیوه‌های سنتی اداره شود تسلیت رهبر انقلاب به سقاب اصفهانی پیگیری وضعیت سلامت رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد

جزئیاتی از توافقات امنیتی و اقتصادی ایران و قطر

معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور به قطر سفر کرد و با قائم مقام وزیر کشور قطر و مدیر امنیت عمومی این کشور دیدار و ملاقات کرد که در جریان آن توافقاتی میان دو طرف صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۰۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 27
کد خبر: ۱۹۱۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، سید مجید میراحمدی معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور در جریان سفر یک روزه خود به کشور قطر با قائم مقام وزیر کشور قطر و مدیر امنیت عمومی این کشور دیدار و ملاقات کرد که در جریان آن دو طرف در مورد موضوعات مرتبط با دو کشور در حوزه های امنیتی و انتظامی مذاکراتی داشتند.

 

بنا بر کسب اطلاع خبرنگار فارس مسأله ای که دو طرف در مورد آن گفت و گو کردند همکاری های امنیتی و انتظامی و برگزاری کمیته مشترک امنیتی و انتظامی در کشور ایران بود که در این موضوع توافقات لازم انجام شد.

 

در این نشست توافقات لازم از جمله مسأله آزادی صیادان ایرانی و قایق های آنها که به دلیل ناآگاهی از حدود مرزی وارد آب های کشور قطر شده بودند مطرح شد و طرف قطری با آزادی آنان موافقت کرد. همچنین در مورد مقابله قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر در دریا توافقات لازم صورت گرفت.

 

موضوع دیگر حذف لزوم رزرو هتل قبل از سفر ایرانیان به قطر بود که هزینه های گزافی را به ایرانیانی که قصد سفر به قطر دارند تحمیل می‌کرد.

 

در جریان این گفت و گوها طرف قطری موافقت کرد در اسرع وقت این مشکل را برطرف و شهروندان ایرانی بدون نیاز به رزرو هتل قبل از مسافرت به قطر بتوانند به این کشور مسافرت کنند.

 

همچنین در مورد تسهیل امور تجارت در بین دو کشور و مشکلات موجود برای بازرسی بار لنج‌ها و کشتی‌ها به سمت قطر گفت و گو و مقرر شد طرف قطری تمهیدات لازم برای سرعت بخشی و رفع موانع موجود اقدام کند.

 

در این سفر ضمن ابلاغ سلام وزیر کشور و تبریک به وزیر کشور قطر بابت قرار گرفتن در این سفر از وی برای سفر به ایران دعوت به عمل آمد.

 

موضوع دیگر حل مشکل اقامت تجار ایرانی در قطر بود که مقرر شد سفیر ایران در قطر اسامی افرادی که این کشور باید برای صدور ویزای آنها اقدام کند به مقامات قطر تحویل شود که طرف قطری اعلام کرد در این زمینه مساعدت کامل را انجام خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده