گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

هشدار مجارستان درباره جدا شدن چین از اقتصاد اتحادیه اروپا

وزیر خارجه مجارستان، چین را شریک تجاری استراتژیک برای اتحادیه اروپا و مهمترین منبع برای سرمایه گذاری مستقیم خارجی دانست و هشدار داد، هرگونه اقدام برای کاهش و توقف روابط با پکن برای این اتحادیه خطرناک است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیتر سیارتو، وزیر خارجه مجارستان در گفت‌وگویی با شبکه خبری CNBC، در نشست سالانه اقتصاد جهانی در چین گفت، جدا شدن و ریسک‌زدایی چین برای اقتصاد اتحادیه اروپا حکم خودکشی است.

هشدار وزیر خارجه مجارستان در حالی مطرح شده که کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با رویارویی با استراتژی غیر متحد درباره چین دست و پنجه نرم می‌کنند آن هم در زمانیکه با فشار‌های واشنگتن برای داشتن رویکردی محتاطانه در قبال پکن روبرو هستند.

آمریکا همچنین شریک اصلی تجاری اتحادیه اروپاست، اما در ۲۰۲۲، چین نیز صادر کننده ارشد به اروپا و سومین خریدار کالا‌های این اتحادیه بود.

وزیر خارجه مجارستان همچنین تاکید کرد که کشورش چین را یک تهدید نمی‌بیند و دلیلی برای کاهش ریسک ندارد؛ این واژه از سوی اورزولا فون درلاین، رئیس کمیسیون اروپایی در سخنرانی ماه مارس وی استفاده شد که در آن زمان از اروپا خواسته بود تا وابستگی‌اش به چین را در حوزه تجارت کاهش دهد.

این دیپلمات مجارستانی گفت: ما چین را کشوری می‌دانیم که اگر با آن همکاری کنیم، می‌توانیم از آن نفع ببریم. / ایسنا

ارسال نظر