گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم

واکنش‌ روسیه به هتاکی قرآن کریم در سوئد

واکنش‌ روسیه به هتاکی قرآن کریم در سوئد رئیس جمهوری روسیه با محکوم کردن هتاکی به قرآن کریم، جریحه دار کردن احساسات مسلمانان را جرم دانست.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۰۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 29
کد خبر: ۱۹۱۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولادیمیر پوتین در واکنش به جنایت سوزاندن قرآن کریم در سوئد گفت : اسقف اعظم مسکو و تمام روسیه همیشه به ما می‌گوید که مسلمانان برادران ما هستند. همین طور هم است و این اتحاد مردم ما را تقویت می‌کند. مردم چند ملیتی، با گرایش‌های مذهبی مختلف، اما متحد. اینجا زیارتگاه مسلمانان است، زیارتگاه بقیه است.

 

وی افزود می‌دانیم که در کشورهای دیگر طور دیگری عمل می کنند، به احساسات مذهبی مردم احترام نمی‌گذارند. و می‌گویند جرم نیست. این در کشور ما جرم است! و طبق قانون اساسی و همچنین به موجب ماده 282 قوانین کیفری، این جرم است و ما همیشه به این قوانین قانونی پایبند خواهیم بود.

 

ادامه واکنش‌ها به هتک حرمت قرآن کریم در سوئد

وزارت خارجه اردن هم سفیر سوئد را در اعتراض به هتاکی به قرآن کریم در این کشور اروپایی احضار کرد.

نیچروان بارزانی رئیس اقلیم کردستان عراق نیز با محکوم کردن سوزاندن قرآن کریم خواستار احترام به ادیان آسمانی در تمام جهان شد.

شیخ قیس الخزعلی دبیرکل جنبش عصائب اهل الحق هم گفت آنچه در سوئد رخ داد، تعدی به کتاب خدا و پیام آشکار از دشمنی و خصومت غرب با اسلام است.

محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن هم گفت تکرار سوزاندن قرآن کریم در سوئد با پوشش رسمی حکومت این کشور، به شدت مردود و محکوم است.

وزارت خارجه امارات هم سفیر سوئد را در واکنش به اجازه دادن دولت این کشور به افراطیون برای سوزاندن قرآن کریم احضار کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار