سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

سرلشکر موسوی: نیروی زمینی ارتش به فناوری‌های روز مجهز است

سرلشکر موسوی: نیروی زمینی ارتش به فناوری‌های روز مجهز است فرمانده کل ارتش گفت: امروز شاهد یک نیروی زمینی جدید، پویا و پوست‌اندازی شده و مجهز به فناوری روز با فرماندهان با تجربه و با دانش برای انجام مأموریت‌های محوله هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 03
کد خبر: ۱۹۲۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در همایش سراسری فرماندهان یگان‌های عمده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهداف برگزاری این همایش گفت: بررسی اقدامات موفقیت‌آمیز و احصای نقاط قوت و برخی کاستی‌ها و راه‌های تسری و تعمیم موفقیت‌ها از ستاد تا سرپنحه ها از اهداف برگزاری این همایش است.

 

وی افزود: از دیگر اهداف این همایش نگاه معطوف به آینده است تا بتوانیم در مقابل هر تهدیدی سربلند بیرون بیاییم. مرور این اهداف، موجب می‌شود تا نگاه هماهنگ، هم‌افزا، متوازن و متناسب میان فرماندهان تقویت شود.

 

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه نیروی زمینی محوری نسبت به گذشته، ارتقای قابل ملاحظه و ملموسی داشته است، تصریح کرد: امروز نیروی زمینی ارتش توانسته است در تمام عرصه‌های مأموریتی خود سربلند باشد و افتخارآفرینی کند، البته تمامی نیروهای ارتش نیز در سطح قرارگاه‌ها، یگان‌ها و مناطق خود، اهداف مدنظر را بررسی و مرور می‌کنند تا در مجموع ارتش جمهوری اسلامی ایران بتواند حرکتی رو به جلو داشته باشد.

 

سرلشکر موسوی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان تمامی رده‌های ارتش اظهار داشت: هر یگان در سطوح عملیاتی و راهبردی خود باید بتواند در حرکت رو به جلوی ارتش تأثیرگذار باشد، به همین دلیل تا سطح نفر در یگان‌ها، وظایف کارکنان مشخص شده تا هرشخصی از نقش خود در تسریع اهداف آگاه و به آن ملتزم باشد.

 

وی افرود: امروز شاهد یک نیروی زمینی جدید، پویا و پوست‌اندازی شده و مجهز به فناوری روز با فرماندهان با تجربه و با دانش برای انجام مأموریت‌های محوله هستیم.

 

فرمانده کل ارتش با تأکید بر لزوم توجه فرماندهان و کارکنان برتعمیق و تعمیم سواد رسانه‌ای، تصریح کرد: ارتقای تاب‌آوری در مقابل عملیات روانی دشمنان با توجه به بروز شدن تهدیدات از دلایل ضرورت توجه به ارتقای سواد رسانه‌ای در سطح یگان‌هاست.

 

وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی ادامه داد: توجه به الزامات یک ارتش آماده ظهور، تبدیل پادگان به دانشگاه، تقویت کانون‌های ارزیابی، نهادینه کردن یادگیرندگی فردی و سازمانی، چند مهارته کردن کارکنان، توجه بیش‌تر در رسیدگی به خانواده‌های کارکنان و حوزه معنویت و بصیرت، ارتقای روحیه رزم، توجه ویژه به حوزه نگهداری از ارزش‌ها که مهمترین آن نیروی انسانی مومن و فداکار است و همچنین تجهیزات و اماکن، استفاده بهینه از ظرفیت‌های یگان‌ها و تقویت عوامل امیدآفرین، نقش مهمی در تقویت توان رزم یگان‌های ارتش دارد.

 

سرلشکر موسوی، یکی از مهم‌ترین حربه‌های دشمنان را ایجاد ناامیدی و یأس آفرینی در جامعه دانست و خاطر‌نشان کرد: ایجاد تحول و ارتقای روحیه مثبت، نقش اساسی در بهره‌وری بیش‌تر و خنثی‌سازی نقشه‌های دشمنان دارد، بنابراین همواره باید با تبیین موفقیت‌ها و امید‌بخشی، توطئه دشمنان را در القای یأس و ناتوانی خنثی کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار