رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

رونمایی از نخستین شبیه ساز راکتور هسته‌ای در ایران

رونمایی از نخستین شبیه ساز راکتور هسته‌ای در ایران رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص اهمیت شبیه ساز راکتور هسته‌ای گفت: این شبیه ساز یک بخش واقعی و موثر از فرایند و مجموعه‌های یک نیروگاه یا راکتور است که با مقیاس ۱۰۰ هزار مگاوات حرارتی می‌تواند مدیریت این کار را در اختیار گرفته و مدیریت کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ با حضور محمد اسلامی، معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی و جمعی از معاونان و مدیران این سازمان از سامانه «شبیه‌ساز آموزشی راکتور اتمی آب سبک تحت فشار» با توان ۱۰۰ مگاوات حرارتی و ۳۰ مگاوات تولید برق که در سازمان انرژی اتمی ایران، طراحی و ساخته شده است، رونمایی شد.

این سامانه به منظور آموزش فنی پرسنل و آشنایی آن‌ها با مفاهیم اپراتوری نیروگاه در شرایط عادی و همچنین شرایط اضطراری، طراحی و توسعه یافته است.

در این شبیه‌ساز سناریو‌های گوناگون قابل بارگذاری بوده و ترتیب رخداد وقایع قابل مطالعه است. با توجه به قابلیت شبیه سازی بلادرنگ و متوقف سازی رخدادها، مربی توان توضیح روند تغییرات متغیر‌های مهم و منطق حاکم بر آن‌ها در سیستم‌های کنترل راکتور و محافظت را خواهد داشت.

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص اهمیت این دستاورد گفت: خدا را شاکریم که همکاران ما امروز توانستند یکی دیگر از دستاورد‌های اثربخش را که در حوزه علوم و فنون پیشرفته تاثیر گذار است را به منصه ظهور برسانند. این شبیه ساز یک بخش واقعی و موثر از فرایند و مجموعه‌های یک نیروگاه یا راکتور است که با مقیاس ۱۰۰ هزار مگاوات حرارتی می‌تواند مدیریت این کار را در اختیار گرفته و مدیریت کند.

وی افزود: موضوع مهمی که وجود دارد، در مرحله کنونی آموزش نیروی انسانی است تا آنان بتوانند در فرایند‌های کاری مستقر شوند. هم به لحاظ سخت افزار و هم نرم افزار این یک مجموعه یکپارچه‌ای است که بدون هیچگونه وابستگی و بر اساس اقلامی که ساخت داخل است عموما تهیه و تامین شده است.

اسلامی ادامه داد: ما امروز قابلیت بهره برداری داریم و در پژوهشگاه و مرکز علوم و فنون هسته‌ای این شبیه ساز را نصب کردیم که اولا برای آموزش و تربیت نیروی انسانی است و ثانیا در فرایند تحقیقات تکمیلی است که دانشجویان ما از آن استفاده کنند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار