قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

خارج کردن تومور ۷ کیلویی از دهان دختر ۱۱ ساله

با تلاش پزشکان و جراحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بیمارستان کودکان مفید، جراحی برداشتن توده بزرگ سرطانی از دهان دختر بچه ۱۱ ساله با موفقیت انجام شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 04
کد خبر: ۱۹۲۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا مهدوی متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه بیمارستان کودکان مفید در خصوص جزئیات این جراحی پیچیده گفت: این جراحی منحصر به فرد که هفت ساعت به طول انجامید با تلاش تیم جراحی و بیهوشی دانشگاه با موفقیت در بیمارستان مفید انجام شد.

به گفته وی، بیمار دختر بچه ۱۱ ساله است که به دلیل وجود توده بسیار بزرگی در ناحیه فک که کل حفره دهانی او را پرکرده بود.

مهدوی با اشاره به خطرات بیهوشی در بیماران مبتلا به توده‌های بزرگ دهانی، گفت: اقدام به بیهوشی و اینتوباسیون (لوله گذاری تنفسی) در این بیماران بسیار مشکل و خطرناک است و گاهی هنگام عمل جراحی این بیماران و در ابتدای بیهوشی در صورت عدم برقراری تنفس ممکن است جان بیمار به مخاطره بیافتد.

به گفته وی، با توجه به این موضوع کودک از بیمارستان امام حسین (ع) به بیمارستان کودکان مفید اعزام شد تا این جراحی نادر با کمک تیم تخصصی بیهوشی کودکان و نوزادان بیمارستان کودکان مفید و تیم جراحان فک و صورت بیمارستان امام حسین (ع) انجام پذیرد.

مهدوی در ادامه گفت: پس از انتقال بیمار به این مرکز مراحل اولیه بستری و مشاوره‌های لازم از جمله مشاوره بیهوشی برای وی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: این جراحی نادر ساعت ۸ صبح روز عید قربان با حضور تیم جراحی و بیهوشی دانشگاه آغاز شد. با تلاش تیم بیهوشی تمام تمهیدات لازم بیهوشی و مدیریت راه هوایی برای بیمار فراهم شد.

این متخصص بیهوشی یادآور شد: پس از بیهوشی و لوله گذاری بیمار به منظور اطمینان بیشتر برای این که پس از جراحی از نظر راه هوایی کودک به مخاطره نیافتد برای بیمار تراکئوستومی توسط جراحان فوق تخصص کودکان انجام شد تا راه هوایی از طریق گردن برای کودک فراهم شود و دغدغه‌ای از این نظر نداشته باشیم.

وی افزود: پس از تراکئوستومی فرایند برداشتن تومور توسط تیم جراحی آغاز شد وبا موفقیت کامل صورت گرفت. بیمار شرایط پایداری را در حین بیهوشی و جراحی تجربه کرد و تغییرات همودینامیکی رخ نداد.

مهدوی خاطرنشان کرد: خوشبختانه جراحی کاملاً موفقیت آمیز و به خوبی پایان یافت و توده از داخل فک و دهان کودک خارج شد و به جای آن به صورت موقت پروتزی تعبیه شد.

به گفته این متخصص بیهوشی بیمارستان کودکان مفید پس از پایان عمل کودک به بخش ICU منتقل شد و مراقبت‌های لازم را دریافت کرد و در حال حاضر حال بیمار رضایت بخش است و دوران نقاهت خود را طی می‌کند. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار