اسرائیل مدعی ترور محافظ شخصی یحیی سنوار شد آمریکا در برابر ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است گروسی: ما در حال گفتگو با آمریکا و ایران هستیم چین اتهامات آمریکا را رد کرد اعلام وضعیت اضطراری ملی در آمریکا از سوی ترامپ شیخ احمدالخطیب: راهی جز پایبندی به رویکرد اقتدار نداریم پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران بخشی از تلاش‌های میانجیگری بود کنایه حزب‌الله به دولت لبنان: حاکمیت با آزادسازی محقق می‌شود نه تسلیم جنبش نجباء عراق تحویل سلاح به دولت را در شرایط کنونی رد کرد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه قطر به تهران با محوریت مذاکرات برای کاهش تنش‌ها ادعای ترامپ: تمامی مین‌ها از تنگه هرمز پاکسازی شدند پاسخ قالیباف به لفاظی‌های بسنت: نمایش مضحکت، روز پیروزی نبود؛ روز دلقک بود! رایزنی تلفنی عراقچی و عاصم منیر انحلال قسد رسماً اعلام شد/ مظلوم عبدی مشاور جولانی شد فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم

آغاز تحقیقات درباره جنایات جنگی انگلیس در افغانستان

آغاز تحقیقات درباره جنایات جنگی انگلیس در افغانستان پس از افشای ابعاد تازه‌ای از جنایات جنگی نظامیان انگلیسی در افغانستان، وزیر دفاع این کشور از آغاز تحقیقات در این‌باره خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۲ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در پی افشای ابعاد تازه از کشتار غیرنظامیان افغان توسط نیروهای انگلیسی، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس اعلام کرد نیروهای ویژه این کشور در مرکز تحقیقات جنایات جنگی افغانستان قرار دارند.

 

این نخستین بار است که وزارت دفاع انگلیس تأیید کرده که نیروهای ویژه این کشور در مرکز تحقیقات جنایات جنگی قرار دارند و از عدم اشاره به نام و دخالت نیروهای ویژه انگلیس در جنایات جنگی در افغانستان صرف‌نظر کرد.

 

بر اساس تحقیقات یک سازمان حقوقی انگلیسی به نام «لی دی» که از دسامبر 2022 آغاز شد، نیروهای ویژه انگلیسی در افغانستان بین سال‌های 2010 تا 2014 احتمالا دست‌کم 80 غیرنظامی افغان را کشته‌اند.

 

در این تحقیق آمده که یکی از نیروهای ویژه انگلیسی تنها در یک دوره شش‌ماهه اعزام به افغانستان 35 غیرنظامی افغان را به قتل رسانده است. بر اساس این تحقیق این نظامی انگلیسی احتمالاً از سیاست ادعایی «کشتن تمام مردان در سن جنگیدن» پیروی کرده و بدون آنکه تهدیدی از سوی این افراد متوجه نیروهای انگلیسی باشد، آن‌ها را کشته است.

 

تحقیقات جدید در مورد جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان دسامبر 2020 و پس از آن آغاز شد که وزارت دفاع انگلیس پس از چند سال مقاومت مقابل گزارش‌های جنایات نظامیان این کشور در افغانستان اجازه داد تحقیقات مستقل در این رابطه آغاز شود.

 

این در حالی است که «تایمز» انگلیس نیز در گزارشی فاش کرده است که پیش از بازدید بازرسان از مقر نیروهای ویژه در لندن به عنوان بخشی از تحقیقات جنایات جنگی، فرماندهان انگلیسی پرونده‌های مربوط را از بین برده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار