سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین در دست معترضان فرانسوی

تسلیحات اهدایی غرب به اوکراین در دست معترضان فرانسوی به گفته سخنگوی وزارت خارجه روسیه، تسلیحاتی که کشورهای غربی در اختیار اوکراین قرار داده‌اند سر از اعتراضات فرانسه درآورده و علیه پلیس استفاده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه (ششم ژوئیه) گفت تسلیحاتی که کشورهای غربی در اختیار اوکراین قرار دادند، توسط معترضان در فرانسه استفاده می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، این دیپلمات ارشد روس در جمع خبرنگاران گفت: تسلیحاتی که (توسط غرب، ناتو و فرانسه) به کی‌یف تحویل داده شده، به دست معترضان می‌رسد و علیه پلیس فرانسه استفاده می‌شود.

 

از زمانی که نائل ۱۷ ساله سه‌شنبه هفته قبل در تیراندازی پلیس در جریان بازرسی کنار جاده‌ای جان خود را از دست داد، شهرهای فرانسه هر شب صحنه اعتراضات خشن و درگیری بین نیروهای امنیتی و معترضان، غارت و آتش‌سوزی بوده است.

 

زاخارووا همچنین تاکید کرد «تسلیحاتی که به ملی‌گرایان، نازی‌ها و فاشیست‌ها در خاک اوکراین ارائه شده نتیجه معکوس می‌دهد و نه تنها سر از کشورهایشان [کشورهای غربی] درمی‌آورد، بلکه علیه مردم خودشان استفاده می‌شود.

 

او در ادامه گفت مسکو از مقامات فرانسه می‌خواهد هرچه زودتر جریان قتل در نانتر (منطقه‌ای در حومه پاریس و محل شلیک مرگبار پلیس به نوجوان ۱۷ ساله) را مشخص کنند و اقداماتی را برای مجازات عاملان انجام دهند.

 

مقام‌های روس بارها هشدار داده و ابراز نگرانی کرده‌اند که تسلیحات ارائه شده به اوکراین از سوی کشورهای غربی به رهبری آمریکا و انگلیس در نهایت به بازار سیاه می‌رسد و در دست تروریست‌ها و سازمان‌های جنایتکار خواهد افتاد.

 

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌ و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تری شامل تانک‌های «لئوپارد»، سامانه‌ پدافند هوایی «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد «سایه توفان» را در اختیار این کشور قرار داده‌اند. تسلیحاتی که در ضدحملات اخیر اوکراین علیه روسیه نتوانسته به کی‌یف دست برتر دهد و بخش بزرگی از آن نابود شده است.

 

با این حال «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین باز هم درخواست برای دریافت کمک‌ها و تسلیحات بیشتر را تکرار می‌کند و مدعی است ادامه یافتن جنگ با روسیه به نفع آمریکا و ناتو است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار