ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

احضار کاردار انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه

احضار کاردار انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه در پی ادامه مداخله جویی‌های انگلیس، کاردار این کشور در تهران امروز به وزارت امور خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۷ - ۱۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 07
کد خبر: ۱۹۳۱۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، تداوم اقدامات و اظهارات مخرب و مداخله جویانه انگلیس، خانم «الیزابت مارش» کاردار سفارت انگلیس در تهران را در غیاب سفیر این کشور، امروز (پنجشنبه) ۱۵ تیر ماه به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کشاند.

 

مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه در احضار کاردار انگلیس اظهارات و مواضع مقامات انگلیسی و همچنین تحریم‌های اخیر این رژیم علیه ایران را اقدامی غیرقانونی و مداخله جویانه برشمرد و آن را قویاً محکوم کرد.

 

انگلیس امروز تحریم‌های جدیدی را به بهانه حقوق بشر علیه اشخاص و نها‌دهای ایرانی اعمال کرد. بر این اساس، دولت انگلیس ۱۳ فرد و نهاد ایرانی از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی را در فهرست تحریم‌های این کشور قرار داد. این کشور از ابتدای اغتشاشات در ایران تحریم‌هایی را علیه اشخاص و نهادهای ایرانی اعمال کرده بود. وزارت امور خارجه نیز در واکنش و در این مدت تحریم‌هایی را علیه اشخاص و نهادهای انگلیسی اعمال کرد.

 

مدیرکل غرب اروپا خطاب به کاردار انگلیس گفت: در حالیکه مردم ایران نقش رسانه‌های معاند مستقر در انگلیس در ترویج خشونت را هنوز فراموش نکرده‌اند، جای تعجب است که انگلیس به جای پاسخگویی، به روند اتهام زنی خود همچنان ادامه می‌دهد.

 

این مقام وزارت خارجه ایران گفت: به مقامات انگلیس توصیه می‌کنیم با نگاه به تجارب گذشته، از ورود به دام‌های تنیده و شناخته شده از سوی رژیم صهیونیستی و گروهک‌های تروریستی خودداری کنند.

 

وی اظهار داشت: تداوم رویکرد مخرب انگلیس قابل قبول نبوده و حتما با اقدام متقابل، متناسب و مؤثر جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد.

 

کاردار انگلیس هم گفت که مراتب را به کشورش منتقل خواهد کرد.

 

روز گذشته نیز «سایمون شرکلیف» سفیر انگلیس در تهران در توئیتی گستاخانه درباره سقوط هواپیمای اوکراینی مدعی شد که ایران در ارائه پاسخگویی یا پرداخت غرامت در این زمینه کوتاهی کرده است.

 

دولت انگلیس به همراه اوکراین، سوئد و کانادا در خصوص حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی اقدام به شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری کردند.

 

۲۴ دی ماه ۱۴۰۱ سفیر انگلیس در تهران به وزارت امور خارجه احضار شده بود. احضار شرکلیف در واکنش به مداخلات نامتعارف انگلیس از جمله در قلمرو امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و بعد از اعدام علیرضا اکبری صورت گرفت. سفیر انگلیس پیش از آن هم در پی مداخله جویی‌های مقامات این کشور درباره اغتشاشات در ایران، فضاسازی‌های مخرب رسانه‌های فارسی زبان مقیم لندن به وزارت خارجه احضار شده بود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار