حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

ورود صهیونیست‌ها به عربستان به‌بهانه ورزش

تیم فیفای رژیم اسرائیل با موافقت عربستان سعودی برای مشارکت در مسابقات ورزش‌های الکترونیکی وارد این کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه صهیونیستی «کان» گزارش داد که تیم فیفای رژیم اسرائیل متشکل از سه بازیکن و یک مربی به‌همراه مدیر تیم با گذرنامه‌های اسرائیلی دیروز جمعه از طریق امارات وارد خاک عربستان سعودی شدند.

 

تسویکا کوسمان، مدیر تیم رژیم صهیونیستی در این زمینه اظهار داشت، اکثر اوقات با مقامات فدراسیون بین‌المللی «فیفا» در تماس بوده تا مطمئن شود مسئولین عربستان سعودی به اعضای تیم اسرائیلی اجازه ورود به عربستان را برای شرکت در مسابقات خواهند داد.

 

رژیم صهیونیستی به‌دنبال عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی است، کارشناسان و تحلیلگران سیاسی بر این باورند که رژیم اسرائیل ورزش را بهانه قرار داده تا بتواند از این طریق پروژه عادی‌سازی روابط با عربستان را پیش ببرد.

 

بر اساس گزارش کان، تیم اسرائیلی نامه‌ای از اتحادیه ورزش‌های الکترونیک عربستان سعودی دریافت کرد که به تیم اسرائیلی اجازه ورود به خاک این کشور برای مشارکت در این مسابقات را می‌‌داد. هرچند که در این نامه به نام «اسرائیل» هیچ اشاره نشده است، اما در آن نامه گفته شده است که همه تیم‌ها می‌توانند برای شرکت در مسابقات وارد خاک عربستان سعودی شوند.

 

مدیر تیم رژیم صهیونیستی درباره حضورشان در ملأعام و حین مسابقات نیز گفت: ما در نظر نداریم نمادهای اسرائیل را در طول مسابقات مخفی کنیم، ولی احتمالاً نمادهای اسرائیل را در خیابان‌ها به نمایش نخواهیم گذاشت.

 

ورزش الکترونیکی ورزشی است که متکی بر وسایل الکترونیکی و واقعیت مجازی است و حرکت‌های فیزیکی در آن واقعی نیست و به‌صورت بازی‌های ویدئویی است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار