سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

همکاری عربستان و چین در زمینه فضانوردی

یک هیئت سعودی با مقامات چینی در خصوص فناوری‌های فضانوردی دیدار و گفت وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 08
کد خبر: ۱۹۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالله السواحه» رئیس اداره آژانس فضایی عربستان در صدر هیئتی با «شو دا چی» مدیر اداره فضایی چین دیدار و دو طرف درخصوص همکاری‌های فضایی میان دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

 

دو طرف همچنین درباره تقویت همکاری در زمینه فناوری ماهواره‌ای و گسترش این همکاری‌ها بحث و تبادل نظر کردند.

 

آژانس فضایی عربستان سعودی در جریان سفر رسمی خود به چین، جلسات متعددی با شرکت‌های چینی در زمینه فضا و فناوری‌های آن برگزار کرد.

 

هیئت سعودی با مسئولان ارشد شرکت ماهواره ای «گلکسی اسپیس» و مسئولان شرکت «آی اسپیس» که در زمینه ساخت فضاپیما فعالیت دارد، گفت‌وگو کردند.

 

عربستان سعودی مایل به همکاری با چین برای تنوع بخشیدن به اقتصاد خود است. این کشور خواهان سرمایه گذاری فراتر از بخش‌های نفت، پالایش و مخابرات، در بخش صنایع مختلف از فولاد گرفته تا پلتفرم‌های اینترنتی، بازی‌ها و گردشگری است.

 

علاوه بر این عربستان سعودی بزرگترین تامین کننده نفت چین است، در حالی که پکن بزرگترین شریک تجاری ریاض است و حجم تجارت دوجانبه به 116 میلیارد دلار در سال 2022 رسیده که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

 

ریاض مایل است از شراکت دیرینه خود با غرب فراتر رود و تجارت با آسیا به ویژه چین را تقویت کند.

 

«وینستون ما» استادیار دانشکده حقوق دانشگاه نیویورک و مدیر عامل سابق صندوق مستقل چین اعلام کرد: با توجه به بزرگی بازار جهان عرب، به ویژه عربستان سعودی، این روند سرمایه گذاری فرامرزی می‌تواند به نفع شرکت‌های چینی باشد.

 

اخیرا «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه عربستان سعودی نیز چین را بزرگترین شریک تجاری کشورهای عربی دانست و اعلام کرد که تمایل متقابلی میان کشورهای عربی و چین برای توسعه مشارکت و همکاری وجود دارد.

 

وی تاکید کرد که حجم کل مبادلات تجارى بین عربستان سعودی و چین در سال 2022 میلادی با رشد 31 درصدى به 430 میلیارد دلار رسید./ تسنیم

ارسال نظر