سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

لاوروف: ادامه ارسال سلاح به اوکراین مخرب است

لاوروف: ادامه ارسال سلاح به اوکراین مخرب است وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود تاکید کرد که ادامه تامین ارتش اوکراین به سلاح روندی مخرب است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در یک گفت‌وگوی تلفنی با «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که روند ادامه ارسال تسلیحات به اوکراین مخرب است.

 

براساس گزارش خبرگزاری تاس، وزارت خارجه روسیه در بیانیه خود درباره این گفت‌وگوی تلفنی گفته، لاوروف در رایزنی با همتای ترکیه‌ای خود، توجه ترکیه را در زمینه ادامه روند مخرب تامین تسلیحاتی اوکراین جلب کرده است. وی تاکید کرد که این قبیل گامها تنها منجر به عواقب منفی خواهد شد.

 

بازگشت فرماندان نئونازیهای گردان آزوف به اوکراین یکی دیگر از موضوعات اصلی در رایزنی تلفنی وزرای خارجه روسیه و ترکیه بوده است. براساس این بیانیه، لاوروف و فیدان همچنین درباره موضوعات منطقه‌ای با تمرکز بر مساله اوکراین از جمله بازگرداندن فرماندهان آزوف از استانبول به کی یف تبادل نظر کردند.

 

به گفته وزارت خارجه روسیه، لاوروف و فیدان بار دیگر بر اهمیت تقویت اعتماد در روابط میان دو کشور و بر ضرورت حفظ و تقویت ماهیت اعتماد محور روابط بین مسکو و آنکارا بر اساس توافقات اصولی بین روسای جمهور ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان تاکید کردند.


در ادامه این بیانیه آمده است: وزرای خارجه دو کشور همچنین چشم‌انداز همکاری‌های بیشتر در موضوعات مرتبط با تضمین امنیت غذایی جهانی را در شرایطی که کشورهای غربی قادر به برداشتن گام‌های لازم برای اجرای «ابتکار» دبیرکل سازمان ملل متحد نیستند، بررسی کردند.

 

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و ترکیه یک روز پس از آن صورت می‌گیرد که ولودیمیر زلنسکی به ترکیه سفر و با رجب طیب اردوغان دیدار و رایزنی کرده است.

 

ولودیمیر زلنسکی ساعاتی پیش در حساب توئیتر خود اعلام کرد که ۵ فرمانده گردان آزوف که در ترکیه حضور داشتند، به کشور خود بازگشته‌ اند.

 

پیش از این رسانه‌های ترکیه گزارش داده بودند که فرماندهان گردان آزوف که شامل تبادل اسرا میان دوکشور روسیه و اوکراین بودند، برای اهداف امنیتی در ترکیه به سر می بردند.

 

سپتامبر سال گذشته ۲۰۰ اسیر جنگی در نتیجه تماس‌ های دیپلماتیک بین رجب طیب اردوغان، ولادیمیر پوتی و ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین مبادله شدند.

 

خبرگزاری تاس میگوید که این گفتوگوی تلفنی به درخواست طرف ترکیه ای صورت گرفته است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار