زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

حمله مسلحانه به مهدکودکی در چین با ۶ کشته

یک مظنون 25 ساله با چاقو به مهدکودکی در جنوب شرق چین حمله کرد و 6 نفر را کشت و یک نفر دیگر را نیز زخمی کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس محلی چین به شبکه «بی بی سی» اعلام کرد که دست‌کم 6 نفر در در حمله یک فرد با سلاح سرد به مهدکودکی در استان «گوانگ‌دونگ» واقع در جنوب شرقی چین جان خود را از دست دادند و یک نفر دیگر نیز زخمی شد.

 

پلیس گواندونگ گفته است که یک مرد ۲۵ ساله با نام خانوادگی «وو» را در ارتباط با چاقوکشی در مهدکودک مذکور بازداشت کرده است.

 

خبرگزاری فرانسه به نقل از سخنگوی دولت محلی گزارش کرد که قربانیان این حادثه دلخراش شامل یک معلم، دو والدین و سه دانش‌آموز می‌شوند.

 

طبق این گزارش حمله با سلاح سرد صبح امروز (دوشنبه) ساعت ۰۷:۴۰ به وقت محلی انجام گرفت و فرد مظنون در ساعت ۰۸:۰۰ بازداشت شد.

 

پلیس این پرونده را یک «حمله عمدی» توصیف کرده است. جرایم مرتبط با خشونت آن‌طور که رسانه‌ها گزارش کرده‌اند، بسیار در چین نادر است اما در سال‌های اخیر، این کشور شاهد یکسری حملات با چاقو بوده است که چندین مورد آن در مدارس این کشور رخ داده است.

 

در ماه آگوست سال گذشته، یک مهاجم مسلح به چاقو به مهدکودکی در استان «جیانگشی» واقع در جنوب شرقی چین حمله کرد و سه نفر را کشت و ۶ نفر دیگر را زخمی کرد.

 

از طرف دیگر، در آوریل ۲۰۲۱، دو کودک در جریان چاقوکشی در شهر «بایلیو» در منطقه خودمختار «گوانگشی ژوانگ» کشته و ۱۶ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

 

در اکتبر ۲۰۱۸، ۱۴ کودک در یک حمله با چاقو در مهدکودکی در «چونگ کینگ» واقع در جنوب غربی چین زخمی شدند.

 

پلیس گواندونگ هیچ‌گونه جزئیاتی درباره هویت فرد مهاجم و انگیزه وی از حمله به مهدکودک و به بار آوردن این فاجعه غم انگیز منتشر نکرده است و تنها به این جمله بسنده کرده است که تحقیقات در خصوص این حادثه در جریان است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار