نتانیاهو بایدن را «وقیح» خواند-راهبرد معاصر
مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند

نتانیاهو بایدن را «وقیح» خواند

تعلل رئیس جمهور آمریکا در دعوت رسمی از نخست وزیر اسرائیل به این کشور و اظهارات او در باره تحولات اخیر کرانه باختری فلسطین باعث رنجش و خشم مقامات صهیونیست از جمله نتانیاهو شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۹ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 10
کد خبر: ۱۹۳۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، اظهارات «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا درباره رژیم اسرائیل و کابینه آن به نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» باعث ناراحتی صهیونیست‌ها به ویژه شخص نتانیاهو شد.

 

منبعی نزدیک به نخست ویر رژیم اسرائیل در واکنش به این اظهارات بدون اینکه نامی از آن برده شود، از قول نتانیاهو گفت که «بایدن خیلی وقیح است. حتی وقیح‌تر از اوباما. اوباما حتی این گونه صحبت نمی‌کرد.»

 

بایدن دیروز در جریان کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه از نتانیاهو برای سفر به آمریکا دعوت خواهد کرد، یا نه گفت:«از رئیس جمهور اسرائیل دعوت خواهم کرد.»

 

گذشته از این بایدن دیروز در نشست مذکور گفته است که مشکل کرانه باختری اسرائیل است؛ اظهاراتی که همه تلاش‌‌های صهیونیست‌ها برای ارائه روایت خود از تحولات این منطقه را تحت الشعاع قرار داد.

 

بایدن و اوباما از رؤسای دموکرات آمریکا هستند و طرفدار جریان چپ لیبرال در اراضی اشغالی که با روی کار آمدن نتانیاهو و ائتلاف راست‌گرای افراطی او، روابط بین این جریان رقیب در فلسطین اشغالی هر روز بدتر می شود و با اصرار کابینه و ائتلاف نتانیاهو بر انجام اصلاحات قضایی که طرف مقابل آن را کودتا می‌داند، شکاف در بین دو جریان عمیق تر می‌شود.

 

تلاش آمریکا برای احیای نقش سابق خود در پرونده سازش بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها که در دوره دونالد ترامپ به دلیل حمایت‌های جانبدارانه او از صهیونیست ها و پیشبرد طرح شناسایی قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم اشغالگر و اجرای معامله قرن که شامل اشغال 30 درصد از اراضی کرانه باختری و الحاق آن به قلمرو این رژیم بود، باعث تضعیف این نقش و عدم اعتماد فلسطینیان و در رأس آن‌ها تشکیلات خودگردان به واشنگتن به عنوان میانجی بی‌طرف در این پرونده شد و به همین دلیل رام الله از گفت‌وگوها امتناع کرد و گفت که آمریکا صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد.

 

با پیروزی ائتلاف نتانیاهو در انتخابات پارلمانی، او انتظار داشت که از سوی بایدن برای سفر رسمی به آمریکا دعوت شد؛ انتظاری که بنا به دلایل نامبرده شده در بالا و مخالفت شخص نخست وزیر اسرائیل برای لغو احتمالی تحریم های آمریکا علیه ایران به درازا کشیده شد و در نهایت باعث ناامیدی نتانیاهو از سفر به آمریکا شد. لذا او همه وزرای کابینه را ملزم کرد که بدون اطلاع او و تا اطلاع ثانوی حق سفر به ایالات متحده آمریکا را ندارند. طی این مدت صرفا وزیر جنگ اسرائیل به منظور هماهنگی های امنیتی به آمریکا رفت./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار