پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است اتحادیه اروپا با تحریم بیش از ۱۶۰۰ فرد و نهاد مرتبط با جنگ روسیه موافقت کرد فارن‌پالسی: ترامپ مرتکب جنایات جنگی شده است زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه

نگرانی آمریکا از حضور پرتراکم کشتی‌های چین در اقیانوس آرام

نگرانی آمریکا از حضور پرتراکم کشتی‌های چین در اقیانوس آرام ارتش فیلیپین اعلام کرد ده‌ها فروند کشتی ماهیگیری و نظامی چین را در اطراف منطقه ادعایی اقتصادی خود در دریای چین جنوبی رویت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش فیلیپین اعلام کرد که ۴۸ کشتی ماهیگیری و چند فروند کشتی نظامی چین را در اطراف منطقه ادعایی اقتصادی فیلیپین در دریای چین جنوبی، منطقه‌ای که چین ادعای مالکیت بر آن را دارد، رویت کرده است.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» این حادثه روز جمعه رخ داد و یگان فرماندهی غرب فیلیپین مدعی شد که یک هواپیمای گشتی حین ماموریت شمار بسیاری کشتی ماهیگیری چینی را مشاهده کرد. خلبان این هواپیما گفت که ازدحام کشتی‌های ماهیگیری چینی از هوا کاملا قابل مشاهده بود.

فرماندهی غربی فیلیپین گفت که مشاهدات اخیر توسط هواپیمای گشتی روند افزایشی کشتی‌های چینی در منطقه را تایید می‌کند. فیلیپین چندی قبل نیز از مشاهده ۱۲ کشتی دیگر چین در منطقه خبر داده بود.

فرماندهی فیلیپین همچنین از حضور گشت ساحلی و ۲ کشتی نیروی دریایی ارتش چین در منطقه خبر داد.

چین از به رسمیت شناختن منطقه اقتصادی فیلیپین خودداری می‌کند و اعلام کرده که این منطقه در قلمروی این کشور است. گفته می‌شود که این منطقه از نظر منابع هیدروکربنی غنی است. «وانگ ونبینگ» از سخنگویان وزارت خارجه چین، در تازه‌ترین نشست خبری جزایر مورد اختلاف با فیلیپین را با نام چینی خواند.

وی گفت، کشتی‌های گارد ساحلی فیلیپین بدون اجازه چین به آب‌های جزایر چین نفوذ کردند. طبق قانون، کشتی‌های گارد ساحلی چین برای حفظ حاکمیت ارضی و نظم دریایی فعالیت‌های قانونمند انجام داد.

به دنبال این حادثه، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با «ژیلبرتو تئودورو جونیور» وزیر دفاع فیلیپین گفتگو کرد و این دو اقدام چین را محکوم کردند. آستین در این تماس تلفنی تعهد ایالات متحده به فیلیپین را مجددا بیان و تاکید کرد که معاهده دفاعی با مانیل شامل کشتی‌ها هواپیما‌ها و نیرو‌های مسلح فیلیپین در هر نقطه از اقیانوس آرام می‌شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار