نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نگرانی آمریکا از حضور پرتراکم کشتی‌های چین در اقیانوس آرام

نگرانی آمریکا از حضور پرتراکم کشتی‌های چین در اقیانوس آرام ارتش فیلیپین اعلام کرد ده‌ها فروند کشتی ماهیگیری و نظامی چین را در اطراف منطقه ادعایی اقتصادی خود در دریای چین جنوبی رویت کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۵ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش فیلیپین اعلام کرد که ۴۸ کشتی ماهیگیری و چند فروند کشتی نظامی چین را در اطراف منطقه ادعایی اقتصادی فیلیپین در دریای چین جنوبی، منطقه‌ای که چین ادعای مالکیت بر آن را دارد، رویت کرده است.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» این حادثه روز جمعه رخ داد و یگان فرماندهی غرب فیلیپین مدعی شد که یک هواپیمای گشتی حین ماموریت شمار بسیاری کشتی ماهیگیری چینی را مشاهده کرد. خلبان این هواپیما گفت که ازدحام کشتی‌های ماهیگیری چینی از هوا کاملا قابل مشاهده بود.

فرماندهی غربی فیلیپین گفت که مشاهدات اخیر توسط هواپیمای گشتی روند افزایشی کشتی‌های چینی در منطقه را تایید می‌کند. فیلیپین چندی قبل نیز از مشاهده ۱۲ کشتی دیگر چین در منطقه خبر داده بود.

فرماندهی فیلیپین همچنین از حضور گشت ساحلی و ۲ کشتی نیروی دریایی ارتش چین در منطقه خبر داد.

چین از به رسمیت شناختن منطقه اقتصادی فیلیپین خودداری می‌کند و اعلام کرده که این منطقه در قلمروی این کشور است. گفته می‌شود که این منطقه از نظر منابع هیدروکربنی غنی است. «وانگ ونبینگ» از سخنگویان وزارت خارجه چین، در تازه‌ترین نشست خبری جزایر مورد اختلاف با فیلیپین را با نام چینی خواند.

وی گفت، کشتی‌های گارد ساحلی فیلیپین بدون اجازه چین به آب‌های جزایر چین نفوذ کردند. طبق قانون، کشتی‌های گارد ساحلی چین برای حفظ حاکمیت ارضی و نظم دریایی فعالیت‌های قانونمند انجام داد.

به دنبال این حادثه، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا با «ژیلبرتو تئودورو جونیور» وزیر دفاع فیلیپین گفتگو کرد و این دو اقدام چین را محکوم کردند. آستین در این تماس تلفنی تعهد ایالات متحده به فیلیپین را مجددا بیان و تاکید کرد که معاهده دفاعی با مانیل شامل کشتی‌ها هواپیما‌ها و نیرو‌های مسلح فیلیپین در هر نقطه از اقیانوس آرام می‌شود. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار