زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

پیش‌بینی ترافیک سنگین تهران در عصر چهارشنبه

پیش‌بینی ترافیک سنگین تهران در عصر چهارشنبه معاون عملیات پلیس راهور تهران گفت: محدوده بزرگراه‌های زین الدین، همت و نواب شاهد ترافیک نیمه سنگین هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ محمد رازقی گفت: با رصد مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از وضعیت تردد خودرو‌ها در ساعات ابتدایی صبح روز ۴ شنبه ۲۱ تیر ماه نشان از معابر و بزرگراه‌هایی خلوت در سطح شهر تهران و احتمال بروز تصادفات بخاطر افزایش سرعت‌ها توسط برخی از رانندگان پر خطر را دارد.

 

او بیان کرد: بزرگراه‌های اشرفی، سلیمانی، صیاد شیرازی، شیخ فضل الله، امام علی (ع)، بابایی، چمران، آزادگان – کرج، باقری، که معمولا در این ساعات پر ترافیک بود هم اکنون در هر دو مسیر دارای ترافیکی روان و خلوت می‌باشند و همچنین مسیر خیابان آزادی در مسیر غرب به شرق که معمولا متراکم بود وضعیت خوبی را شاهد هستیم.

 

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ افزود: محدوده بزرگراه‌های زین الدین، همت و نواب شاهد ترافیک نیمه سنگین می‌باشد.

 

وی بیان داشت: برخی رانندگان ممکن است با دیدن خلوتی معابر شهر تهران، قصد سرعت و سبقت جهت زودتر رسیدن و یا قصد انجام حرکات نمایشی و لایی کشی که به این دسته از رانندگان توصیه میگردد فریب خلوتی معابر را نخورند چرا که همیشه حادثه در کمین است و سرعت‌های بالا همیشه خطر ساز و خطر آفرین می‌باشند پس با رعایت قانون، همواره با سرعت مقرره در سطح معابر خلوت صبجگاهی و خلوت تردد نمایید.

 

سرهنگ رازقی گفت: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران بمنظور کنترل سرعت‌ها و سبقت‌ها حضور دارند چرا که برخی رانندگان با دیدن خلوتی معابر برخی رانندگان ممکن است سرعت خودروی خود را بالا برده و باعث حادثه و تصادفات دلخراش شوند.

 

سرهنگ رازقی افزود: طرح جناغی‌ها در معابر بزرگراهی در حال اجراست و این طرح به این منظور انجام می‌شود که برخی از رانندگان نمی‌خاهند قوانین را رعایت نمایند و می‌خواهند زودتر از بقیه رانندگانی که در انتظار ورود به رمپ‌ها و خروجی‌ها حضوری منظم دارند وارد شوند و به قول معروف زرنگی نمایند که نیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ، با حضور خود در این مقاطع از این اقدام رانندگان متخلف جلوگیری می‌نمایند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار