تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

اختلاف‌نظر اعضای شورای شهر تهران برای انتخاب آقای رئیس!

سوم شهریور ماه، انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران برای سال سوم برگزار خواهد شد و هم‌اکنون بین اعضای شورای شهر تهران برای انتخابات رئیس شورا اختلاف‌نظر وجود دارد؛ برخی معتقد به حضور محسن هاشمی و برخی تاکید بر حضور مسجدجامعی دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۱ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 16
کد خبر: ۱۹۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ سوم شهریور ماه امسال انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران برای سال سوم برگزار می‌شود و اعضای شورا قرار است رئیس، نایب رئیس، دو منشی و سخنگوی شورای شهر تهران را انتخابات کنند.

 

در همین زمینه نیز از روزهای گذشته و در غیاب برخی از اعضای شورای شهر تهران که در مسافرت بسر می‌برند، جلساتی خارج از ساختمان شورای شهر تهران برگزار شده است و اعضای شورا درباره ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران در سال سوم بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

 

ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران را در حال حاضر محسن هاشمی رئیس، بهاره آروین و زهرا نژادبهرام دو منشی، ابراهیم امینی نایب رئیس و علی اعطا سخنگوی شورا، تشکیل می‌دهند که در دو سال گذشته ترکیب هئیت رئیسه شورای شهر تهران تغییری پیدا نکرده است.

 

در روزهای اخیر نیز برخی از اعضای شورای شهر تهران درباره ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران در سال سوم صحبت‌های را داشته‌اند و برخی معتقدند که باید این ترکیب تغییر کند و برخی نیز بر ثابت بودن ترکیب هیئت رئیسه شورای شهر تهران تاکید داشته‌اند.

 

ناهید خداکرمی؛ رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در این باره گفت: هر یکسال یک بار هیئت رئیسه انتخاب می‌شود و این دوره هم به روال قبل است، رایزنی خاصی صورت نگرفته است که کسی جای کسی بنشیند البته برخی دوستان برای برخی سمت‌ها اعلام آمادگی کردند و حق اعضای شوراست که بخواهند کاندید شوند و مشکلی در این باره وجود ندارد.

 

علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران نیز در این زمینه عنوان کرد: شوراى تهران به لحاظ انسجام و یکپارچگى، کارنامه قابل عرضه‌اى دارد و این انسجام در نحوه مواجهه با انتخابات هیئت رئیسه هم خود را نشان مى‌دهد؛ اگر اجماع صورت گیرد یا اکثریت معتقد باشند که ترکیب هیئت رئیسه بدون تغییر باشد، چنین خواهد شد و درصورتی که اکثریت شورا به این جمع‌بندى برسد که ایجاد تغییراتى در برخى بخش‌ها، هیأت رئیسه را کارآمدتر خواهد کرد، این هم یک تصمیم است و اشکالى در آن نیست.

 

احمد مسجدجامعی یکی از کاندیدای احتمالی ریاست شورای شهر تهران هم‌اکنون در سفر مکه است و محسن هاشمی نیز ظاهراً در سفر است و خبری از این دو عضو شورای شهر تهران نیست ضمن اینکه قرار است پیش از برگزاری جلسه انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران، جلسه هم‌اندیشی با حضور اعضای شورای شهر تهران در تاریخ دوم شهریور برگزار شد و در آن جلسه درباره کاندیداها هیئت رئیسه شورای شهر تهران و همچنین برنامه‌های آتی تصمیم گیری شود.

 

هم اکنون در خصوص انتخاب رئیس شورای شهر تهران اختلاف نظر شدیدی بین اعضای لیست امید شکل گرفته است و برخی از اعضای معتقدند که ترکیب هیئت رئیسه برای دو سال باقیمانده از شورای شهر تهران باید تغییر کند که در این زمینه پیشنهاد این گروه حضور احمد مسجدجامعی بر صندلی ریاست شورای شهر تهران است و برخی دیگر نیز بر این عقیده هستند که نیازی به تغییر ترکیب هیئت رئیسه نیست و محسن هاشمی همچنان سُکان‌دار شورای شهر تهران باشد؛ در همین زمینه باید در انتظار روزهای آتی و برگزاری جلسات خصوصی و خارج از ساختمان شورای شهر تهران باشیم.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار