آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد جنگنده‌های پاکستانی به شرق افغانستان حمله کردند تحریم‌های زلنسکی علیه روسیه و ایران

تخریب و مصادره ۳۸ ساختمان متعلق به فلسطینیان

دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی تنها طی دو هفته ۳۸ ساختمان متعلق به فلسطینیان را تخریب و مصادره کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 12
کد خبر: ۱۹۴۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر هماهنگی امور انسان‌دوستانه سازمان ملل متحد اوچا، در گزارشی از تخریب و مصادره ۳۸ ساختمان متعلق به فلسطینیان در قدس و کرانه باختری، تنها طی دوهفته، خبر داده است. از مجموع این ۳۸ ساختمان مصادره و ویران‌شده، ۱۴ ساختمان، کاربری مسکونی داشته‌اند.

طبق این گزارش که رخ‌داد‌های بازه زمانی ۱۳ ژوئن تا ۴ جولای را مورد بررسی قرار داده است، اشغالگران صهیونیست، این ساختمان‌ها را به بهانه نداشتن جواز ساخت، تخریب و مصادره نموده‌اند و در نتیجه این اقدامات، ۴۸ فلسطینی از جمله ۲۲ کودک، آواره و ۸ هزار فلسطینی نیز در امرار معاش خود دچار زیان شده‌اند.

بر اساس گزارش اوچا، از ابتدای سال میلادی جاری، ۱۴ منزل مسکونی و یک ساختمان امور کشاورزی متعلق به فلسطینیان در راستای اعمال مجازات فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی تخریب شده است. این آمار در دوره مشابه در سال ۲۰۲۲، ۱۴ منزل مسکونی و در دوره مشابه در سال ۲۰۲۱، ۳ منزل مسکونی متعلق به فلسطینیان را شامل می‌شده است.

همچنین اوچا اعلام کرد که در این بازه زمانی، دست‌کم ۱۳۱۰ فلسطینی، از جمله ۱۰۳ کودک، در مناطق مختلف کرانه باختری مجروح شده‌اند که ۱۰۵ مورد از این مصدومیت‌ها ناشی از اصابت گلوله بوده است.

بر اساس این گزارش شهرک‌نشینان صهیونیست در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۴ ژوئن گذشته، ۴۶ بار به فلسطینیان یورش برده‌اند و طی این یورش‌ها ضمن آسیب‌رساندن به دارایی‌های فلسطینیان، ۱۹ فلسطینی را نیز مجروح نموده‌اند. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار