حسینی کیا: واردات خودروسازان را وادار به تولید خودروهای صادرات محور خواهد کرد-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

حسینی کیا: واردات خودروسازان را وادار به تولید خودروهای صادرات محور خواهد کرد

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: واردات خودورهای نو و کار کرده خودروسازان را مجبور می کند تا به سمت اصلاح کیفیت و قیمت خودرو گام برداشته و خودورهایی صادرات محور تولید کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 15
کد خبر: ۱۹۴۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد حسینی کیا با اشاره به وضعیت بازار خودرو و تاثیر مصوبات مجلس برای واردات خودروهای کارکرده و نو بر این بازار، بیان کرد: بازار خودرو ملتهب از نقدینگی جامعه است. اگر دولت نتواند نقدینگی جامعه را به درستی مدیریت کند، هر روز در یک بازار مانند خودرو، سکه، ارز و مسکن و خودرو اثر خود را نشان می دهد. از دیگر چالش های بازار خودرو ناترازی این بازار است.

وی در ادامه اظهار کرد: از آنجا که عرضه و تقاضا در بازار خودرو برابر نیست. خود به خود با وجود نقدینگی التهاب در این بازار تشدید می شود. از طرف دیگر انحصار حاکم بر تولید خودرو نیز بر این بازار اثر می گذارد. خود به خود زمانی که رقابت وجود نداشته باشد، کیفیت نیز تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: مصوبات مجلس برای واردات خودروهای نو و خودروهای کارکرده، چندین اثر بر بازار خودرو می تواند برجای بگذارد. اول اینکه دیگر انحصار در بازار خودرو شکسته می شود. از طرف دیگر خودروساز داخلی را مجبور می کند تا به سمت اصلاح کیفیت و قیمت خودرو گام بردارد. خودروساز داخلی باید به این سمت برود تا خودرویی تولید کند که آن هم قابلیت صادرات داشته باشد.

وی افزود: ریل گذاری مناسبی برای ساماندهی این بازار صورت گرفته است. پیش بینی بنده این است با شرایطی که ایجاد شده، اگر واردات خودروها صورت گیرد، انحصار بازار خودرو به طور جدی شکسته خواهد شد. زمانی که ناترازی در بازار بین عرضه و تقاضای خودرو از بین برود، خود به خود پای نقدینگی نیز از این بازار کوتاه می شود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده