فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

اوکراین: پل کریمه را هدف نظامی می‌دانیم

اوکراین: پل کریمه را هدف نظامی می‌دانیم وزیر خارجه اوکراین گفت که پل کریمه برای هداف نظامی استفاده می‌شود و اوکراین آن را هدفی نظامی می‌داند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز دوشنبه در سخنانی مدعی شد که اقدام روسیه در لغو توافق غلات در دریای سیاه تهدیدی مستقیم و غیر قانونی به شمار می‌آید.

 

وی در ادامه سخنانش به حمله بامداد صبح امروز به پل کریمه اشاره کرد و گفت: «پل کریمه برای اهداف نظامی استفاده می‌شود و ما آن را هدفی نظامی می‌دانیم».

 

این در حالی است که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز در سخنانی گفت: «جنایت اوکراین بی معنا بوده زیرا پل کریمه مدت‌هاست که برای حمل و نقل نظامی استفاده نمی‌شود».

 

رئیس جمهور روسیه هشداد داد که این کشور حمله تروریستی بامداد دوشنبه را بی پاسخ نخواهد گذاشت و وزارت دفاع روسیه در حال آماده سازی پاسخی مناسب به این اقدام است.

 

بامداد امروز بود که رسانه‌های روسی و اوکراینی از وقوع انفجاری در پل کریمه، که این شبه‌جزیره را از روی دریا به خاک سرزمین اصلی فدراسیون روسیه متصل می‌کند، خبر داده بودند.

 

خبرگزاری فرانسه ساعاتی بعد در خبری فوری به نقل از یک منبع ارشد اوکراینی گزارش داد که رژیم کی‌یف در پس انفجار امروز در پل متصل‌کننده کریمه به خاک فدراسیون روسیه است.

 

به گفته کمیته ملی ضد تروریسم فدراسیون روسیه، بر اثر حمله تروریستی به پل کریمه، به بزرگراه آن آسیب رسیده و دو بزرگسال کشته و یک کودک زخمی شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار