وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

آمریکا ۲۵۰۰ نیرو به سوریه اعزام می‌کند

روزنامه ینی شفق ترکیه گزارش داد که آمریکا قصد دارد 2500 نیروی نظامی در شمال سوریه و مجاورت مرز عراق مستقر کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ در ادامه موج جدید تنش میان روسیه و آمریکا در سوریه، روزنامه ینی شفق ترکیه از قصد واشنگتن برای استقرار ۲۵۰۰ نظامی در مناطق تحت کنترل شبه‌نظامیان کُرد در سوریه خبر داد.

 

به نوشته این روزنامه، آمریکا «تهدیدات فزاینده از سوی روسیه و ایران» را بهانه این اقدام خود قرار داده و هفته گذشته در نشست ناتو در لیتوانی اعلام کرده که قصد اعزام این تعداد نیرو را دارد.

 

یک مقام وزارت دفاع آمریکا روز یکشنبه به آسوشیتدپرس گفت که در حال حاضر ۹۰۰ سرباز آمریکایی در سوریه مستقر هستند.

 

روزنامه ینی شفق اما نوشت که تهدیدات روسیه و ایران بهانه و هدف اصلی آمریکا از اعزام نیروهای جدید، پشتیبانی بیشتر از شبه‌نظامیان کُرد است.

 

این روزنامه همچنین خبر داد که آمریکا دهها محموله سلاح به شمال سوریه فرستاده، از جمله سامانه‌های راکتی «هیمارس» را در استان دیرالزور مستقر کرده است. همچنین هفته گذشته کاروانی متشکل از ۶۰ کامیون حامل سلاح و سوخت و تجهیزات لجستیکی و ۴۰ کامیون حامل سلاح‌های سنگین وارد پایگاه نظامی آمریکا در استان الحسکه سوریه شده است.

 

تلویزیون رسمی سوریه نیز به نقل از منابع محلی گزارش داد که آمریکا سامانه راکتی هیمارس را در بزرگترین پایگاه نظامی خود در دیرالزور مستقر کرده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار