دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

ممنوعیت اختصاص اعتبار نقدی به دستگاه‌های اجرایی

ممنوعیت اختصاص اعتبار نقدی به دستگاه‌های اجرایی سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه ضمن تشریح نشست امروز این کمیسیون گفت: در راستای شفافیت و جلوگیری از انحراف بودجه، اختصاص اعتبار نقدی به دستگاه‌های اجرایی ممنوع شد و پرداخت نقدی فقط به ذینقع نهایی انجام می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 18
کد خبر: ۱۹۵۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه در تشریح نشست عصر امروز (سه شنبه 27 تیر ماه) این کمیسیون که مرتبط با بررسی مواد مربوط به اصلاح ساختار بودجه بوده است، گفت: یکی از اصلاحات اساسی که در کشور ما به آن نیازمندیم، اصلاح ساختار بودجه است. این موضوع هم مورد تاکید رهبر معظم انقلاب در ابلاغ سیاست‌های کلان برنامه هفتم بوده و هم دولت در فصل سوم لایحه برنامه هفتم توسعه، به آن پرداخته است.

وی با بیان اینکه اصلاح ساختار بودجه یکی از بخش‌های بسیار خوب لایحه برنامه هفتم توسعه قلمداد می‌شود، تاکید کرد: در این بخش به مباحث هزینه‌ای دولت، هزینه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای ، سهم مولدسازی ، رابطه مالی دولت و نفت و همچنین نظم بخشی به احکام و جداول بودجه پرداخته شده است.

زنگنه تاکید کرد: پیرو مصوبه کمیسیون تلفیق، مجلس دولت را مکلف کرد که لوایح و قوانین بودجه سنواتی به هیچ عنوان نباید مغایر با احکام دائمی کشور و همچنین قانون برنامه توسعه باشد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: یکی دیگر از موادی که امروز مطرح شد و می توان گفت یکی از مواد مهم است، درباره پول‌هایی است که دولت به سازمان‌ها و دستگاه‌ها می‌دهد و بعضاً برای تامین این مبالغ هزینه‌هایی هم برای دولت ایجاد می‌شود. با این حال متاسفانه این پول‌ها بعضاً ماه‌ها در حساب‌های بانکی دستگاه‌ها بلوکه و رسوب می‌شود، در حالی که دولت برای تامین این مبالغ هزینه پرداخت می‌کند. همچنین بعضاً انحرافاتی هم در این مسیر پیش می‌آید که این مبالغ خارج از مسیر خودش هزینه می‌شود، لذا کمیسیون در یکی از مواد لایحه برنامه هفتم توسعه دولت را مکلف کرد تا کلیه پرداختی‌هایش به دستگاه‌ها به صورت اعتباری باشد.

وی ادامه داد: بنابراین از این پس دستگاه‌ها دیگر پول نقدی به حسابشان واریز نخواهد شد، بلکه مبالغ در حساب خزانه بلوکه می شود و در قبال آن ما حساب اعتباری و یا اعتبار الکترونیکی در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌دهیم آنهم تا زمانی که آن مبالغ را به ذی‌نفع نهایی پرداخت کنند. یعنی عملا پول از خزانه به صورت مستقیم به حساب ذی نفع نهایی وارد می‌شود و این موضوع حتما جلوی بسیاری از انحرافات بودجه‌ای را گرفته و مانع از خلق نقدینگی توسط بانک‌ها خواهد شد. همچنین این موضوع هزینه‌های دولت در تامین مالی را به شدت کاهش می‌دهد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار