رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

توافق اوليه عراق و سوریه برای برچیدن اردوگاه الهول

توافق اوليه عراق و سوریه برای برچیدن اردوگاه الهول یکی از سران ائتلاف فتح عراق از توافق سوریه و عراق برای برچیدن اردوگاه الهول خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۳۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 22
کد خبر: ۱۹۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر. «صادق عبدالله» از سران ائتلاف فتح عراق امروز (شنبه) در گفتگو با خبرگزاری المعلومه عراق اعلام کرد: دو کشور عراق و سوریه درباره برچیدن اردوگاه الهول توافق کردند. اردوگاه الهول تنها یک اردوگاه در خاک سوریه با هزاران خانواده ساکن آن نیست بلکه یک بمب انسانی است که امنیت کل منطقه خاورمیانه را تهدید می‌کند به ویژه که بیش از ۳۰ هزار تن که بیشترشان از خانواده‌های تروریست‌های داعش هستند، در آن سکونت دارند.

 

این رهبر ائتلاف فتح عراق افزود: اردوگاه الهول عبارت از برخی برنامه‌های اطلاعاتی عجیبی است که از تفکرات افراطی حمایت کرده و ثبات را به خطر می‌اندازند، سفر محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق به دمشق و دیدارش با بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه توافق مشترک آن دو برای مقابله با این خطر را نشان داد.

 

وی گفت: سه نقطه مشترک بغداد و دمشق را به سمت برچیدن اردوگاه الهول سوق می‌دهد که مهم‌ترین آن‌ها تهدید امنیتی و استفاده آمریکا و غرب از آن است. گام‌هایی در پیش گرفته خواهند شد که در دفع خطرات اردوگاه موثر هستند.

 

پيشتر «خالد الیعقوبی» مشاور نخست‌وزیر عراق در امور امنیتی در سخنانی با هشدار نسبت به خطر اردوگاه «الهول» سوریه برای کل منطقه و جهان، وضعیت این اردوگاه را یک «بمب ساعتی» ارزیابی کرد.

 

«قاسم الأعرجی» مشاور امنیت ملی عراق نيز پيش از آن در سخنانی بار دیگر نسبت به خطر اردوگاه آوارگان الهول سوریه برای کل منطقه هشدار داد و از آمریکا خواست تا پیش از پایان سال جاری میلادی، کنفرانسی بین‌المللی را در این باره برگزار کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار