چین موشک هایپرسونیک «دانگ فنگ» خود را مستقر کرد-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

چین موشک هایپرسونیک «دانگ فنگ» خود را مستقر کرد

چین در حال استقرار موشک‌های «دانگ دانگ -17 » است که به طور بالقوه می‌تواند تایوان را هدف قرار دهد و از سامانه‌های دفاع هوایی ساخت آمریکا عبور کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۲۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسانه‌ای روز دوشنبه گزارش کردند که ارتش چین در حال استقرار موشک‌های ابرفراصوت (هاپیرسونیک) در جنوب شرقی چین برای حمله محتمل به تایوان است.

 

وبگاه «تایوان نیوز» به نقل از اندیشکده امریکایی «میدلبری» نوشت که یگان موشکی ارتش چین در حال استقرار موشک‌های ابرفراصوت میان برد «دانگ فنگ ۱۷» در جنوب شرقی چین است که به طور بالقوه می‌توانند تایوان را هدف قرار دهند و از سامانه‌های دفاع هوایی ساخت آمریکا عبور کنند.

 

بر اساس این گزارش، استقرار این موشک‌های جدید در پایگاه واقع در «یونگان» در استان «فوجیان» نشان می‌دهد که ارتش چین به دنبال دستیابی به توانایی حمله به پایگاه‌ها و ناوگان نظامی خارجی در غرب اقیانوس آرام» است.

 

بر اساس گزارش دستگاه‌های اطلاعاتی ایالات متحده، این موشک‌ها بردی بین ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰ کیلومتر دارند و می‌توانند با سرعت بین ۵ تا ۱۰ ماخ حرکت کرده و این موجب می‌شود سامانه‌های موشکی ساخت آمریکا از جمله «تاد»، «اس ام-۳» و «پاتریوت» قادر به مقابله با آن‌ها نباشند.

 

«جاش راگین» خبرنگار روزنامه «واشنگتن پست » اخیرا در این زمینه گفت: «ما ۳۰ سال صرف ساختن ناوهای هواپیمابر و دفاع موشکی کردیم، اما چینی‌ها موشکی با هزینه بسیار کمتر ساخته‌اند که تجهیزات ما را از کار می‌اندازد. این موشک‌ها ابرفراصوت هستند و می‌توانند با مانورهای خود ناوهای هواپیمابر ما را تا "گوام" هدف قرار دهند. اگر آن‌ها تصمیم به استفاده از موشک‌های خود بگیرند، ناوهای هواپیمابر ما نمی‌توانند وارد نیمی از اقیانوس آرام شوند.»

 

در گزارش اخیر «موسسه مطالعات هوافضای چین» وابسته به دانشگاه نیروی هوایی آمریکا نیز آمده است که نیروی موشکی چین هم از نظر پیچیدگی موشک‌ها و هم از نظر اندازه زرادخانه خود در حال گسترش است. رشد موشک‌ها و پرتابگرها بر اساس تعداد روزافزون تیپ‌های نیروی موشکی چین قابل توجه است.

 

موشک‌های چین با ارزش‌ترین دارایی نظامی کنونی چین هستند زیرا آنها توانایی‌های تهاجمی و دفاعی در برابر طیف گسترده‌ای از دشمنان را در اختیار چین قرار می‌دهند./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار