ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات

معاون فراجا: پلیس با تمام ظرفیت از فعالان عفاف و حجاب حمایت می‌کند

معاون فراجا: پلیس با تمام ظرفیت از فعالان عفاف و حجاب حمایت می‌کند معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا تاکید کرد که پلیس با تمامی ظرفیت‌های خود از فعالیت و تلاش‌های فعالان حوزه عفاف و حجاب و آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت خواهد کرد و در کنار آن‌ها خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۳ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۱۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سعید منتظرالمهدی در دیدار با شماری از فعالان حوزه عفاف و حجاب و مدیران اجرایی مجموعه «دختران انقلاب» خطاب به حاضران گفت: دغدغه‌مندی، دینداری، استمرار و پافشاری شما عزیزان به حدود الهی در حوزه عفاف و حجاب بسیار ستودنی است. قطعا تلاش شما در حوزه عفاف و حجاب بی‌نتیجه نخواهد ماند و با عنایت الهی و استمرار و ثابت قدمی شما شاهد اتفاقات خوب در آینده‌ای نزدیک خواهیم بود، اما این امر نیازمند اجرای یک برنامه‌ریزی اصولی است.


وی با اشاره به پیاده‌سازی برنامه‌ها برای پیش بردن اهداف در حوزه عفاف و حجاب در برخی مناسبت‌ها مانند اربعین حسینی (ع) گفت: مجموعه فراجا با تمامی ظرفیت‌های خود از فعالیت و تلاش‌های فعالان حوزه عفاف و حجاب و آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت خواهد کرد و در کنار آن‌ها خواهد بود. امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهیم کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس تاکید کرد: مقابله با هنجارشکنی به عنوان یک تکلیف و وظیفه بر عهده ما قرار دارد بنابراین باید با وجود برخی مشکلات و توطئه‌های پوشالی بدخواهان در کنار یکدیگر و همراه هم و با تمامی ظرفیت‌های درون و برون سازمانی و خصوصا توان رسانه‌ها در این حوزه وارد عمل شویم.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی فراجا در این دیدار به احیاء امر به معروف و نهی از منکر و تشویق افراد به این امر در سطح جامعه، اهتمام به ایجاد عوامل بازدارنده و برخورد قاطعانه و جدی با افرادی که به دنبال کشف حجاب و ایجاد ناهنجاری هستند، رسانه‌ای کردن اقدامات انجام شده در حوزه عفاف و حجاب، ضرورت محقق شدن مطالبات امت حزب الله، بهره بردن از ظرفیت‌های مردمی در راستای حمایت از اقدامات پلیس مقتدر و مهربان در حوزه عفاف و حجاب، هم افزایی و ایجاد مسئولیت برای سایر نهاد‌ها و سازمان‌های مربوطه و ... نیز اشاره شده و به بحث و تبادل نظر در خصوص آن پرداخته شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار