آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ می‌شود؟-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ می‌شود؟

بسیاری از افراد بر اساس یک باور قدیمی، اگر سهوا یا عمدا خربزه و عسل را با هم مصرف کنند، نگران و مضطرب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بسیاری از مردم تصور می‌کنند که خوردن همزمان خربزه و عسل منجر به مرگ آن‌ها می‌شود.

اینکه شما از خوردن خربزه با عسل خواهید مرد، یک باور غلط است و هنوز هیچ مدرکی این ادعا‌ها را تایید نمی‌کند.

با این حال، خوردن این دو ماده غذایی به طور همزمان می‌تواند عوارض جانبی مانند افزایش قند خون در بیماران دیابتی، کالری بالا و نیز مشکلات گوارشی در افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر (IBS) داشته باشد.

بنابر گزارش وبلاگ تغذیه‌ای «چوپرفود»، احتمال تداخلات غذایی با مصرف همزمان برخی غذا‌ها وجود دارد، اما متاسفانه تاکنون تحقیقات کامل و گسترده‌ای در مورد این فعل و انفعالات صورت نگرفته است که نتایج آن در قالب مقالات علمی قابل انتشار و استناد باشد. یعنی بیشتر باور‌ها در مورد تداخل مواد غذایی مختلف که در بین مردم رایج است به صورت تجربی شکل می‌گیرد.

برخی از این باور‌ها درست و برخی نادرست هستند و در عین حال نمی‌توان آن‌ها را به همه افراد با مزاج‌های مختلف تعمیم داد.

هنگامی که عسل با خربزه مخلوط می‌شود، ترکیبات موجود در این دو ماده مغذی با یکدیگر واکنش نشان می‌دهند و در نتیجه یک ماده سخت به وجود می‌آید.

به همین دلیل اگر خربزه و عسل با هم مصرف شوند، سفت شدن ماده حاصل از ترکیب آنها، هضم را برای دستگاه گوارش بسیار مشکل می‌کند. به طور خلاصه، خربزه و عسل ترکیبی دیر هضم و غیر قابل هضم هستند.

همچنین در بسیاری از موارد افرادی که خربزه و عسل را همزمان خورده‌اند، درد شدیدی را تجربه کرده‌اند. با این حال، این درد‌ها در حدی نیست که منجر به مرگ یا مرگ فوری افراد سالم شود. / مای‌ گوت

ارسال نظر