کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آیا خوردن خربزه و عسل باعث مرگ می‌شود؟

بسیاری از افراد بر اساس یک باور قدیمی، اگر سهوا یا عمدا خربزه و عسل را با هم مصرف کنند، نگران و مضطرب می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 25
کد خبر: ۱۹۶۳۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  بسیاری از مردم تصور می‌کنند که خوردن همزمان خربزه و عسل منجر به مرگ آن‌ها می‌شود.

اینکه شما از خوردن خربزه با عسل خواهید مرد، یک باور غلط است و هنوز هیچ مدرکی این ادعا‌ها را تایید نمی‌کند.

با این حال، خوردن این دو ماده غذایی به طور همزمان می‌تواند عوارض جانبی مانند افزایش قند خون در بیماران دیابتی، کالری بالا و نیز مشکلات گوارشی در افراد مبتلا به سندروم روده تحریک پذیر (IBS) داشته باشد.

بنابر گزارش وبلاگ تغذیه‌ای «چوپرفود»، احتمال تداخلات غذایی با مصرف همزمان برخی غذا‌ها وجود دارد، اما متاسفانه تاکنون تحقیقات کامل و گسترده‌ای در مورد این فعل و انفعالات صورت نگرفته است که نتایج آن در قالب مقالات علمی قابل انتشار و استناد باشد. یعنی بیشتر باور‌ها در مورد تداخل مواد غذایی مختلف که در بین مردم رایج است به صورت تجربی شکل می‌گیرد.

برخی از این باور‌ها درست و برخی نادرست هستند و در عین حال نمی‌توان آن‌ها را به همه افراد با مزاج‌های مختلف تعمیم داد.

هنگامی که عسل با خربزه مخلوط می‌شود، ترکیبات موجود در این دو ماده مغذی با یکدیگر واکنش نشان می‌دهند و در نتیجه یک ماده سخت به وجود می‌آید.

به همین دلیل اگر خربزه و عسل با هم مصرف شوند، سفت شدن ماده حاصل از ترکیب آنها، هضم را برای دستگاه گوارش بسیار مشکل می‌کند. به طور خلاصه، خربزه و عسل ترکیبی دیر هضم و غیر قابل هضم هستند.

همچنین در بسیاری از موارد افرادی که خربزه و عسل را همزمان خورده‌اند، درد شدیدی را تجربه کرده‌اند. با این حال، این درد‌ها در حدی نیست که منجر به مرگ یا مرگ فوری افراد سالم شود. / مای‌ گوت

ارسال نظر