پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

گزارش سازمان ملل از بحران‌های چندگانه در جهان عرب

مقام سازمان ملل متحد در امور کشورهای عرب گفت که میلیون‌ها نفر در جهان عرب با بحران‌های درگیری، تغییرات اقلیمی و ناامنی غذایی مواجه هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۵ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، یک مقام سازمان ملل متحد در امور کشورهای عرب روز سه‌شنبه گفت که میلیون‌ها نفر در منطقه با بحران‌های چندگانه درگیری، تغییرات اقلیمی و آشفتگی اقتصادی همراه با ناامنی غذایی مواجه هستند.

 

به گزارش وبگاه «نشنال» «رولا دشتی» دبیر اجرایی کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد در نشست غذایی سازمان ملل در شهر «رم» گفت که کاهش ملموس تغذیه در سطح جهان از زمان شروع کرونا، پیشرفت به دست آمده در دهه‌های اخیر را با خطر مواجه کرده است.

 

این مقام سازمان ملل متحد گفت که در یمن، ۱۷ میلیون نفر از ناامنی غذایی حاد به دلیل درگیری‌های خشونت آمیز طولانی و مشکلات اقتصادی رنج می ‌برند.

 

او سومالی و اتیوپی را در معرض خطر قحطی، خشکسالی شدید و بی ثباتی سیاسی توصیف کرد.

 

این مقام سازمان ملل گفت: «در سودان، در پس زمینه خشونت و تورم شدید، تاثیر مخرب سیل باعث شده است که ۱۹ میلیون نفر با ناامنی غذایی دست و پنجه نرم کنند.»

 

سازمان ملل متحد و سازمان‌های بشر دوستانه به وخامت اوضاع در سودان و کشته شدن صد‌ها کودک و خطر گرسنگی و سوء تغذیه در این کشور واقع در شمال آفریقا تاکید می‌کنند. سازمان ملل متحد اعلام کرده بیش از ۴۰۰ کودک در سودان در بحبوحه درگیری‌های داخلی شدیدی که ۱۰۰ روز از آن گذشته، کشته شده‌اند. یونیسف اعلام کرده که ۲۰۲۵ کودک دیگر نیز در سودان مجروح شده‌اند.

 

جنگ روسیه و اوکراین نیز بر وضعیت غذایی جهان اثر گذاشته است. روسیه و اوکراین جزو تولید کنندگان اصلی گندم، جو، روغن آفتابگردان و سایر کالاهای کشاورزی در جهان هستند. لبنان و سومالی دو کشور جهان عرب از جمله کشورهایی هستند که به صادرات اوکراین متکی هستند./ فارس

ارسال نظر