توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

توضیحات شهرداری کهریزک درباره کلیپ آزار سگ‌های ولگرد

پس از انتشار فیلمی توسط پرویز پرستویی در فضای مجازی مبنی بر آزار و اذیت سگ‌ها در راستای اجرای طرح عقیم‌سازی، شهردار کهریزک از شکایت از این بازیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 19
کد خبر: ۱۹۶۷۵
به گزارش راهبرد معاصر؛ اسماعیل نعمت زاده شهردار کهریزک با تکذیب عقیم سازی و آزار سگ‌ها توسط شهرداری کهریزک اظهار داشت: در فیلم منتشر شده مشخص نیست در کجا و چه اقدامی صورت می‌گیرد و تعابیر ناروا و نادرست عجولانه، شتاب‌زده و بدون مستندات اظهار نظر شده است.
 

وی با بیان اینکه آقای پرستویی باید این موضوع را اثبات کند، ادامه داد: ما برای مجموعه شهرداری که مورد اتهام قرار گرفته است ناراحت نیستیم و از بازی با احساسات انسان‌های پاک و روحیات لطیف مردم شکایت داریم که با دیدن این فیلم سبب انزجار و ناراحتی آن‌ها شده است.

 

شهردار کهریزک با اعلام مخالفت نسبت به این عمل روی حیوانات این کار را وقیحانه، غیر انسانی و اخلاقی دانست و افزود: شهرداری کهریزک حامی حیوانات و دوستدار محیط زیست بوده و وقتی برای پرندگان در سطح کهریزک لانه ایجاد کرده است چطور می‌تواند چنین بلایی را سر یک حیوان باوفا بیاورد.

 

نعمت زاده با اظهار تعجب از علت و منافع انتشار کنندگان چنین فیلم‌ها و اکاذیبی در فضای مجازی از شکایت شهرداری کهریزک از بازیگر سینما خبر داد و خاطرنشان کرد: در این فیلم معلوم نیست در حال کشتن حیوان، زدن آمپول ضد هاری یا عقیم سازی است که به غلط به دلیل دشمنی یا هر موضوع دیگر به راحتی به شهرداری کهریزک نسبت داده شده است.

 

 

وی با اشاره به جمع آوری و رهاسازی سگ‌های ولگرد در کهریزک تصریح کرد: با توجه به افزایش تعداد سگ‌های ولگرد و مزاحمت‌های این حیوانات برای شهروندان و شکایت اهالی همچنین ایجاد آلودگی‌های محیطی در سطح شهر، شهرداری کهریزک طرح جمع‌آوری سگ‌ها و رهاسازی آن‌ها یا در اختیار قراردادن مرکزی به عنوان حامیان سگ‌ها را در دستور کار خود قرار داده است.

 

شهردار کهریزک به ضرورت زنده‌گیری سگ‌ها در این طرح اشاره کرد و عنوان داشت: برای زنده‌گیری سگ‌ها نیاز به ایجاد زیرساخت‌ها و استفاده از  اکیب تخصصی با وسایل لازم از قبیل اسلحه مخصوص و همچنین داروی بیهوشی و ادوات و قفس زنده‌گیری می‌باشد و شهرداری طبق مفاد قانونی این دستورالعمل را اجرا کرده است.

 

نعمت زاده با بیان اینکه کهریزک به علت پراکندگی زیاد و زمین‌های کشاورزی، وجود کشتارگاه و مراکز صنعتی به جولانگاهی برای سگ‌های پرسه زن تبدیل شده که زندگی شهروندان را تحت تاثیر قرار داده است، ابراز داشت: سگ‌های بسیاری بعد از جمع آوری از پایتخت و دیگر شهرها در زمین‌های کشاورزی کهریزک آزاد می‌شوند که مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده و نیازمند راهکار جدی و اساسی برای حل این معضل است.

 

وی در پایان تأکید کرد: سگ‌ها به عنوان حیواناتی که نیاز به حریم دارند اگر بموقع تغذیه، واکسیناسیون و عقیم شوند به راحتی در کنار انسان‌ها زندگی می‌کنند.

 

 

 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار