خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین جنایت جدید مزدوران سعودی در تعز؛ 3 کودک یمنی شهید شدند تقدیر ویژه رهبر انصارالله از نیروهای مسلح یمن در پی پیروزی‌های بزرگ واکنش بقائی به ادعای واهی عربستان در خصوص تعرض به مکه مکرمه انهدام پنجاه و سومین پهپاد MQ-9 ارتش تروریستی آمریکا کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا علیه ایران جنایت جنگی مرتکب شده است هشدار درباره حملات عامدانه اسرائیل برای فعال کردن گسل‌های زلزله لبنان عراقچی پس از سفر چین: تصمیمات امروز پیامدهای گسترده‌ای خواهد داشت ترامپ با سران کشورهای عربی خلیج فارس درباره جنگ ایران گفت‌وگو می‌کند واشنگتن پست: راهی برای متوقف کردن انصارالله وجود ندارد جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران جنگنده F-۴۷ آمریکا به پرواز نزدیک می‌شود

پوتین: برای هر سناریویی با آمریکا در سوریه آماده‌ایم

پوتین: برای هر سناریویی با آمریکا در سوریه آماده‌ایم رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه مسکو خواهان درگیری مستقیم نظامی با آمریکا در سوریه نیست، اما تاکید کرد که برای هر سناریویی آماده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه به آمریکا هشدار داد که برای هر سناریویی از جمله تقابل و درگیری با آنها در سوریه آماده هستند.

 

پوتین شامگاه شنبه طی نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اقدامات تحریک‌آمیز آمریکایی‌ها در سوریه گفت که روسیه خواهان درگیری مستقیم نظامی با آمریکا در سوریه نیست ولی برای هر سناریویی آماده است.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما همیشه برای هر سناریویی آماده هستیم، اما هیچکس این را نمی‌خواهد و به ابتکار طرف آمریکایی، در برهه‌ای سازوکار خاصی برای جلوگیری از این درگیری‌ها ایجاد کردیم».

 

رئیس جمهور روسیه همچنین اظهار داشت که رؤسای بخش‌های خاص دو کشور مستقیماً با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و در مورد هر وضعیت بحرانی فرصت مشورت دارند.

 

طبق این گزارش، مسکو می‌گوید نیروی هوایی ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در سوریه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۳ بار به‌طرز خطرناکی برای هواپیماهای نیروی هوافضای روسیه در آسمان سوریه ایجاد مزاحمت کرده‌اند.

 

وزارت دفاع روسیه در این‌باره خبر داده که در همین بازه زمانی، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی نیز ۳۴۰ مرتبه امنیت پرواز را در سوریه نقض کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار