برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

شناسنامه حذف می‌شود+ جزئیات

شناسنامه حذف می‌شود+ جزئیات عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه توضیحاتی درباره مصوبه این کمیسیون برای تجمیع اطلاعات هویتی افراد در کارت ملی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 30
کد خبر: ۱۹۶۹۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری عضو کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور،  با اشاره به مصوبه این کمیسیون برای تجمیع اطلاعات هویتی افراد در کارت ملی، گفت: این طرح نمایندگان با همکاری سازمان ثبت‌احوال تدوین شده که در جلسه اخیر کمسیون تلفیق به تصویب اعضا رسید.

 

وی درباره جزئیات مصوبه اعضای کمیسیون برای تجمیع اطلاعات هویتی در کارت ملی، اظهار کرد: براساس این مصوبه تمام اطلاعات هویتی افراد در کارت ملی تجمیع می‌شود و به سمت و سویی خواهیم رفت که دیگر نیازی به استفاده از شناسنامه نیست و به عبارتی شناسنامه حذف می‌شود.

 

عضو کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه کل کشور، ادامه داد: براساس این مصوبه هر فرد باید دارای یک آدرس باشد و مرجع تعیین کننده آدرس ثبت احوال است و اگر قرار است که استعلام ، مکاتبه و یا مستنداتی توسط دستگاه‌های مختلف ارسال شود به آدرسی ارسال می‌شود که ثبت احوال تایید می‌کند.

 

قادری اضافه کرد: همچنین طبق این مصوبه باید هر فردی که به سن قانونی رسیده یک شماره تلفن همراه داشته باشد که این شماره موبایل برای ارسال پیامک‌ها از سوی دستگاه‌های مختلف، مورد استناد باشد.

 

نماینده شیراز در مجلس در پاسخ به این پرسش که این اطلاعات هویتی در همین کارت‌های فعلی تجمیع می‌شود یا کارت‌های جدید صادر می‌شود، گفت: درباره این موضوعات فنی این کار تصمیم‌گیری خواهد شد اما در صورتی که از نظر فنی امکان آن باشد در همین کارت‌های ملی فعلی انجام می‌شود و در غیر این صورت کارت‌های جدید صادر می‌شود.

 

مصوبات کمیسیون تلفیق برای تبدیل شدن به قانون نیاز به موافقت نمایندگان در جلسه علنی و تایید شورای نگهبان دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار