احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

تأکید کابل و آنکارا بر حل مشکلات پناهجویان افغان

معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت افغانستان در دیدار با سفیر ترکیه در کابل بر حل مشکلات پناهجویان افغان در آن کشور تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 31
کد خبر: ۱۹۷۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، «شیر محمد عباس استانکزی» معاون سیاسی وزارت خارجه حکومت افغانستان در دیدار با «جهاد آرگینای» سفیر ترکیه در کابل درباره حل پناهجویان افغان در آن کشور رایزنی کرد.

 

«حافظ ضیا احمد» معاون سخنگوی وزارت خارجه حکومت افغانستان در بیانیه‌ای اظهار داشت دو طرف در این دیدار علاوه بر یادآوری مشترکات تاریخی، مذهبی و فرهنگی، درباره روابط سیاسی و کنسولی کابل و آنکارا نیز صحبت کردند.

 

استانکزی گفت به دلیل چهار دهه جنگ در افغانستان، شمار زیادی از افغان‌ها به کشورهای همسایه، منطقه و اروپایی مهاجرت کرده‌اند. ما از کشورهای میزبان افغان‌ها تشکر می کنیم و می‌خواهیم که با پناهجویان بر اساس قوانین بین المللی رفتار کنند.

 

بر اساس این بیانیه، دو طرف در این دیدار توافق کردند در آینده نزدیک برای حل مشکلات پناهجویان افغان گام‌های عملی بردارند.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه پیش از این گفته بود این کشور سیاست خود را در برابر پناهجویان غیرقانونی تغییر خواهد داد.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های ترکیه، اردوغان تأکید کرده بود در آینده‌ای نزدیک تغییراتی پیرامون وضعیت پناهجویان غیرقانونی ایجاد خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر