یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

اتصال راه آهن ایران به عراق و سوریه

اتصال راه آهن ایران به عراق و سوریه وزیر حمل و نقل عراق طی سفری به سوریه و دیدار با مقامات این کشور اعلام کرد که عراق نقطه اتصال سیاسی و اقتصادی کشور‌های منطقه خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 06
کد خبر: ۱۹۸۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «رزاق السعداوی» وزیر حمل و نقل عراق در رأس هیئتی به دمشق سفر و با نخست وزیر سوریه و وزرای خارجه و حمل و نقل این کشور دیدار کرد.

 

به گزارش العهد،سفر رزاق السعداوی در رأس هیئتی به دمشق و دیدار او با مقامات این کشور نشانه اهمیت حمل و نقل و ترانزیت کالا برای دو کشور و همچنین اهمیت طرح راه آهن میان سوریه و عراق و متعاقباً جمهوری اسلامی ایران و بهره برداری از موقعیت مهم جغرافیایی سوریه در طرح توسعه ارائه شده توسط عراق است که منجر به فعال شدن قرارداد‌های قبلی دو کشور و سرمایه گذاری در بنادر سوریه و لبنان در چارچوب منافع کشور‌های منطقه می‌شود.

 

السعداوی در پاسخ به پرسش العهد در خصوص هماهنگی با جمهوری اسلامی ایران و لبنان در خصوص مذاکراتی که با طرف سوری انجام داد، تأکید کرد که «پروژه جاده توسعه، در چارچوب منافع همه کشور‌های همسایه عراق و منطقه است و در کنفرانس‌های بین‌المللی متعددی که در عراق برگزار شد مکانیسم، چگونگی و میزان مشارکت کشور‌های همسایه و منطقه در این پروژه مورد بحث قرار گرفت. سیاست عراق حرکت به سوی بلوک‌بندی‌های سیاسی نیست؛ بلکه این کشور رویکرد سیاسی باز دارد. عراق نقطه اتصال سیاسی و اقتصادی این کشور‌ها خواهد بود.

 

وی با اشاره به اهمیت موقعیت جغرافیایی سوریه و عراق تاکید کرد که باید به گونه‌ای سرمایه‌گذاری شود که منافع هر دو کشور تامین شود. دو کشور علاوه بر موضوع ارتباط ریلی و ترانزیت درباره طرح جاده توسعه نیز بحث و تبادل نظر کردند.

 

«زهیر خزیم » وزیر حمل و نقل سوریه نیز به نوبه خود اعلام کرد که طرح راه آهن میان سوریه و عراق و متعاقباً جمهوری اسلامی ایران مورد مطالعه قرار خواهد گرفت.

 

وزیر سوری بر «اهمیت فعال‌سازی حمل‌ونقل هوایی و افزایش تعداد پروازها بین سوریه و عراق با تلاش برای تقویت ناوگان شرکت مشترک حمل‌ونقل زمینی عراق و سوریه » تاکید کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار