مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

ابراز تاسف مادورو از سکوت رهبران اروپایی در قبال اهانت به قرآن کریم

ابراز تاسف مادورو از سکوت رهبران اروپایی در قبال اهانت به قرآن کریم رئیس جمهور ونزوئلا از سکوت رهبران کشورهای اروپایی در قبال آتش زدن قرآن کریم ابراز تاسف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهوری ونزوئلا از سکوت کشورهای غربی در برابر اهانت به کتاب مقدس مسلمانان ابراز تاسف کرد.

 

براساس گزارش شبکه المیادین، مادورو گفته: از سکوت عمیق رهبران کشورهای اروپایی در قبال سوزاندن قرآن کریم ابراز تاسف می‌کنم.

 

وی افزود: من افرادی که با سکوت خود شریک این جرم هستند را محکوم می‌کنم همانطور که ما شاهد سکوت سران کشورهای اروپایی در قبال این موضوع هستیم.

 

وی تاکید کرد: من از مسیحیان جهان می‌پرسم اگر در سوئد یا دانمارک یا کشورهای دیگر ابتکار عمل برای سوزاندن کتاب مقدس مسیحیان را به دست بگیرند، چه احساسی خواهیم داشت؟

 

مادرو با اشاره به این مساله افزود: من به عنوان یک مسیحی از خودم می‌پرسم که اگر کسی اقدام به سوزاندن انجیل کند ما مسیحیان چه احساسی خواهیم داشت؟ ما بسیار خشمگین خواهیم شد و اگر کسی کتب مقدس را بسوزاند توهین بزرگی خواهد بود. من در اعماق قلبم خشم مسلمانان جهان، وقتی که میبینند قرآن کریم را می‌سوزانند، را درک می‌کنم.

 

مادورو با محکومیت نفرت پراکنی علیه مسلمانان همچنین تاکید کرد که گروهها و جناحهای راست افراطی و نژادپرست در کشورهای غربی که اقدام به اهانت به قرآن کریم میکنند محکوم هستند.

 

اهانت مستمر به قرآن کریم در دانمارک واکنش تند کشورهای مسلمان را به همراه داشت و بسیاری از کشورها اقدام به احضار سفرا و رؤسای نمایندگی‌های دیپلماتیک دانمارک کردند. دیپلمات‌های دانمارک در بغداد نیز اقدام به ترک خاک عراق کردند.

 

سفارت جمهوری اسلامی ایران در دانمارک روز یکشنبه ۱۵ مرداد ماه و در پی استمرار اهانت به قرآن کریم بیانیه‌ای صادر کرد.

 

در این بیانیه آمده است: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ اقدام مستمر نفرت انگیز اهانت به قرآن کریم در دانمارک را به شدت محکوم می‌کند.

 

در بیانیه مذکور عنوان شده است: این سفارتخانه از عدم اقدام مقامات دانمارکی جهت جلوگیری از ترویج بی وقفه خشونت در قالب سخنرانی‌های نفرت انگیز و بیگانه ستیزانه و توهین به قرآن کریم در شگفت است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار