قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

توافق پهپادی ترکیه و عربستان

توافق پهپادی ترکیه و عربستان شرکت‌های عربستانی و ترکیه‌ای یک توافق‌نامه و دو تفاهم‌نامه درباره بومی‌سازی صنایع تولید پهپاد و نظام‌های تسلیحاتی مربوط به آن در خاک عربستان امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، این اسناد یکشنبه شب میان چند شرکت عربستانی فعال در عرصه صنایع نظامی و دفاعی و شرکت‌های مشابه در ترکیه با حضور وزیر دفاع عربستان امضا شد.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، امضای این اسناد تکمیل توافق‌نامه‌هایی است که حدود دو هفته پیش با شرکت ترکیه‌ای بایکار امضا شد و هدف از آن افزایش توان دفاعی عربستان است.

 

در این مراسم، شرکت صنایع نظامی عربستان (SAMI) توافق‌نامه‌ای برای تولید بومی پهپاد با شرکت ترکیه‌ای «بایکار» امضا کرد که شامل تولید سیستم‌های الکترونیک و قطعه‌های مکانیکی و بدنه پهپاد و نیز پشتیبانی و آموزش می‌شود.

 

همچنین شرکت ملی سیستم‌های مکانیکی عربستان (NCMS) دو یادداشت تفاهم با شرکت‌های «اسلسان» و «روکتسان» ترکیه برای تولید بومی مهمات و سنسور‌های الکترونیک پهپاد‌ها امضا کرد.

 

در ماه گذشته، و در حاشیه سفر رئیس جمهور ترکیه به جده و مذاکرات وی با ولیعهد عربستان، وزیر دفاع عربستان روز در توییتی اعلام کرد: با حمایت محمد بن سلمان، نخست وزیر و ولیعهد عربستان، طرح اجرایی همکاری دفاعی با یاشار گولر، وزیر دفاع ملی ترکیه امضا شد.

 

وی افزود که این طرح نقطه اوج مسیر همکاری میان دو کشور دوست در عرصه دفاعی و نظامی است.

 

وزیر دفاع عربستان ادامه داد: همچنین دو قرارداد میان وزارت دفاع عربستان و شرکت بایکار ترکیه امضا شد که به موجب آن وزارت دفاع عربستان با هدف افزایش آمادگی نیرو‌های مسلح و ارتقای توان دفاعی کشور، پهپاد‌های ترکیه‌ای را خریداری می‌کند.

 

خلوق بیرقدار، مدیرعامل شرکت صنایع دفاعی و هوایی ترکیه نیز گفت: قرارداد صادراتی که با عربستان امضا شد، بزرگترین قرارداد در تاریخ جمهوری ترکیه در حوزه صنایع دفاعی و هوایی بود.

 

سال گذشته، ولیعهد عربستان، طی مراسمی با رونمایی از «راهبرد ملی صنایع» گفت که عربستان همه امکانات لازم برای تبدیل شدن به یک اقتصاد صنعتی رقابتی و پایدار شامل نیروی جوان و موقعیت جغرافیایی و مواد طبیعی و شرکت‌های پیشروی صنعتی را دارد.

 

او گفت که بخش صنعت از مهم‌ترین ارکان سند چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان است و اهتمام ویژه‌ای به آن وجود دارد و افزود که از زمان اعلام این سند تعداد واحد‌های صنعتی عربستان از حدود ۷ هزار واحد با رشد ۵۰ درصدی به ۱۰ هزار و ۶۴۰ واحد در سال ۲۰۲۲ رسیده است و دولت در نظر دارد که این تعداد را تا سال ۲۰۳۵ به ۳۶ هزار واحد صنعتی برساند.

 

در راهبرد ملی صنایع عربستان ۸۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری به ارزش یک هزار میلیارد ریال عربستان (۲۶۶.۲۴ میلیارد دلار) پیش‌بینی شده است تا حجم صادرات صنعتی عربستان را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۴۸.۳ میلیارد دلار برساند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار