صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود حمله یمن به تل‌آویو با موشک «ذوالفقار» پنتاگون استفاده از پیام‌رسان «سیگنال» برای برنامه‌ریزی حملات به یمن را تکذیب کرد توضیحات یک مقام آمریکایی در واکنش به افشای برنامه‌های محرمانه جنگ از طریق یک چت جزییات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عراق در مورد تحولات منطقه تکذیب ادعای جعل اسناد رسمی عراق توسط نفتکش‌های ایرانی پایان مذاکرات ۱۲ ساعته روسیه و آمریکا در ریاض

توافق پهپادی ترکیه و عربستان

شرکت‌های عربستانی و ترکیه‌ای یک توافق‌نامه و دو تفاهم‌نامه درباره بومی‌سازی صنایع تولید پهپاد و نظام‌های تسلیحاتی مربوط به آن در خاک عربستان امضا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 07
کد خبر: ۱۹۸۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، این اسناد یکشنبه شب میان چند شرکت عربستانی فعال در عرصه صنایع نظامی و دفاعی و شرکت‌های مشابه در ترکیه با حضور وزیر دفاع عربستان امضا شد.

 

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، امضای این اسناد تکمیل توافق‌نامه‌هایی است که حدود دو هفته پیش با شرکت ترکیه‌ای بایکار امضا شد و هدف از آن افزایش توان دفاعی عربستان است.

 

در این مراسم، شرکت صنایع نظامی عربستان (SAMI) توافق‌نامه‌ای برای تولید بومی پهپاد با شرکت ترکیه‌ای «بایکار» امضا کرد که شامل تولید سیستم‌های الکترونیک و قطعه‌های مکانیکی و بدنه پهپاد و نیز پشتیبانی و آموزش می‌شود.

 

همچنین شرکت ملی سیستم‌های مکانیکی عربستان (NCMS) دو یادداشت تفاهم با شرکت‌های «اسلسان» و «روکتسان» ترکیه برای تولید بومی مهمات و سنسور‌های الکترونیک پهپاد‌ها امضا کرد.

 

در ماه گذشته، و در حاشیه سفر رئیس جمهور ترکیه به جده و مذاکرات وی با ولیعهد عربستان، وزیر دفاع عربستان روز در توییتی اعلام کرد: با حمایت محمد بن سلمان، نخست وزیر و ولیعهد عربستان، طرح اجرایی همکاری دفاعی با یاشار گولر، وزیر دفاع ملی ترکیه امضا شد.

 

وی افزود که این طرح نقطه اوج مسیر همکاری میان دو کشور دوست در عرصه دفاعی و نظامی است.

 

وزیر دفاع عربستان ادامه داد: همچنین دو قرارداد میان وزارت دفاع عربستان و شرکت بایکار ترکیه امضا شد که به موجب آن وزارت دفاع عربستان با هدف افزایش آمادگی نیرو‌های مسلح و ارتقای توان دفاعی کشور، پهپاد‌های ترکیه‌ای را خریداری می‌کند.

 

خلوق بیرقدار، مدیرعامل شرکت صنایع دفاعی و هوایی ترکیه نیز گفت: قرارداد صادراتی که با عربستان امضا شد، بزرگترین قرارداد در تاریخ جمهوری ترکیه در حوزه صنایع دفاعی و هوایی بود.

 

سال گذشته، ولیعهد عربستان، طی مراسمی با رونمایی از «راهبرد ملی صنایع» گفت که عربستان همه امکانات لازم برای تبدیل شدن به یک اقتصاد صنعتی رقابتی و پایدار شامل نیروی جوان و موقعیت جغرافیایی و مواد طبیعی و شرکت‌های پیشروی صنعتی را دارد.

 

او گفت که بخش صنعت از مهم‌ترین ارکان سند چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان است و اهتمام ویژه‌ای به آن وجود دارد و افزود که از زمان اعلام این سند تعداد واحد‌های صنعتی عربستان از حدود ۷ هزار واحد با رشد ۵۰ درصدی به ۱۰ هزار و ۶۴۰ واحد در سال ۲۰۲۲ رسیده است و دولت در نظر دارد که این تعداد را تا سال ۲۰۳۵ به ۳۶ هزار واحد صنعتی برساند.

 

در راهبرد ملی صنایع عربستان ۸۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری به ارزش یک هزار میلیارد ریال عربستان (۲۶۶.۲۴ میلیارد دلار) پیش‌بینی شده است تا حجم صادرات صنعتی عربستان را تا سال ۲۰۳۰ به ۱۴۸.۳ میلیارد دلار برساند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار