آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

قانون‌گذار صهیونیست: نتانیاهو بیش از ایران به اسرائیل ضرر می‌رساند!/ ایران بازدارندگی هسته‌ای دارد

قانون‌گذار صهیونیست: نتانیاهو بیش از ایران به اسرائیل ضرر می‌رساند!/ ایران بازدارندگی هسته‌ای دارد همزمان با اذعان رسانه‌های رژیم اسرائیل مبنی بر ایجاد بازدارندگی هسته‌ای از سوی ایران بدون داشتن سلاح هسته‌ای، یکی از اعضای پارلمان این رژیم اذعان کرد که نخست وزیر صهیونیست بیش از همه و ایران به این رژیم جعلی ضربه می‌زند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۴۹۰

به گزارش راهبرد معاصر. «رام بن باراک»، عضو کنست رژیم اسرائیل از حزب «یش عتید» به شدت از نخست وزیر این رژیم انتقاد کرد و گفت که «نتانیاهو بیشتر از ایرانی‌ها ضرر می‌زند؛ حداقل ما نحوه تعامل با آن‌ها (ایرانی‌ها) را می‌دانیم [ولی نحوه تعامل با نتانیاهو را نه].

 

این اظهارات نماینده اپوزیسون رژیم اسرائیل نشان می‌دهد که احزاب مخالف در برابر ائتلاف او و اقدامات آن برای تغییر دستگاه قضا عاجز شده و کاری از پیش نمی‌توانند ببرند.

 

ائتلاف راست افراطی حاکم بر فلسطین اشغالی علی رغم بیش از 30 هفته اعتراض مخالفان «اصلاحات قضایی» که آن را در اصل کودتا علیه دستگاه قضا می‌دانند، همچنان به پیشبرد این اصلاحات اصرار داد و این مسئله باعث ایجاد دو دستگی و دو قطبی در جامعه صهیونیست‌ها شده است.

 

در همین راستا، رسانه‌های رژیم اسرائیل با اشاره به این تحولات و قدرت روز افزون ایران در منطقه غرب آسیا نوشتند که موازنه امنیت داخلی این رژیم منفی بوده و در مقابل ایران بدون اینکه سلاح هسته‌ای داشته باشد، توانسته توازن هسته‌ای ایجاد کند.

 

این اذعان در حالی است که حاکمیت رژیم اسرائیل به ویژه در دوران نخست وزیری نتانیاهو با شوهای نمادین در محافل بین المللی قصد داشت این ادعا را القا کند که تهران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار