صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

توضیحات مشاور وزیر آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف نیرو‌های خرید خدماتی

سجاد صدیقی مشاور وزیر و مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش، درباره تعیین تکلیف نیرو‌های خرید خدماتی نیز توضیح داد: این نیرو‌ها هم در همین فرآیند هستند و باید پس از آزمون کتبی مورد ارزیابی تکمیلی قرار گیرند و در صورت احراز شایستگی جذب شوند. اختیار […]استخدام خریدخدماتی‌ها ربطی به آموزش و پرورش ندارد!
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 08
کد خبر: ۱۹۸۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سجاد صدیقی مشاور وزیر و مدیر پروژه‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش، درباره تعیین تکلیف نیرو‌های خرید خدماتی نیز توضیح داد: این نیرو‌ها هم در همین فرآیند هستند و باید پس از آزمون کتبی مورد ارزیابی تکمیلی قرار گیرند و در صورت احراز شایستگی جذب شوند. اختیار این امر از دست آموزش و پرورش خارج است و تصمیم گیر و سیاست گذار جذب این نیرو‌ها ما نیستیم. وزارت آموزش و پرورش در چارچوب خود می‌تواند سیاست گذاری کند. در موضوع جذب و استخدام اختیار با وزارت آموزش و پرورش نیست بلکه اختیار با مجلس و سازمان اداری و استخدامی است. این افراد هم باید در آزمون تکمیلی حاضر شوند تا بتوانند اگر شایسته بودند برگزیده شوند. جنس تصمیم گیری برای خرید خدماتی‌ها که از جنس تصمیم در حوزه جذب و استخدام است از حوزه وزارتخانه خارج است و ربطی به وزارتخانه آموزش و پرورش ندارد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار